Skocz do zawartości

Wymyśl postać i odpowiadaj

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja zagralem 6 razy. Juz za 1 razem nie zgadl Leszka Millera, ale moze to dlatego, ze dwa razy dalem "Nie wiem" - powiedzial, ze to palikot. Pozniej byl bezbledny - Yyvone Stahovsky, Kapitan Bomba, Twój pies, Szarik :D

Wlasnie odgladl Kazimiere Szczuke mimo 4 odpowiedzi "Nie wiem". Jedno pytanie mnie rozwalilo - czy twoja postac jest brzydka?

Faraona mi odkrył bezpośrednio po pytaniu "Czy mieszka z matką" a ja odpowiedziałem "nie wiem" :)

Bot ma ewidentny błąd z odróżnieniem czasu teraźniejszego od przeszłego w zadawanych pytaniach, choć czasem zada pytanie czy postać żyje, pewnie tak na wszelki wypadek.

No dobra, czepiam się, zabawa jest świetna :)

P.S. Annę Grodzką odkrył po czterech pytaniach, pierwsze pytanie było "Czy jest kobietą" moja odpowiedź "nie wiem" i poszło błyskawicznie po upewnieniu się czy nie jest z Ameryki! :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności