Skocz do zawartości

Czy taka piramida ma sens?

Goldi90

Rekomendowane odpowiedzi

1. "Takie pytania powinny od razu w koszu z automatu lądować."

Odp.: Użytkownik zadał konkretne pytanie i korona z głowy nie spadnie jak się udzieli odpowiedzi, a skoro nie chcesz jej udzielać to po co w ogóle się wypowiadasz? Dzięki temu poprawia się Twoje samopoczucie?

2. "A jeżeli nie jest tematycznie powiązane to już jest złe i nie jest tematyczne?"

Odp: Nie pytałeś czy jak nie jest tematyczne powiązane to jest złe i nie jest tematyczne. Jak chcesz odpowiedzi na pytania założ temat a z pewnością otrzymasz odpowiedzi które zaspokoją Twoją wiedzę i będą (w przeciwieństwie do niektórych wypowiedzi) coś wnosić.

3. "Problemu nie ma, ale sensu też nie widzę. Bo jak mam dyskutować z kimś, kto taki bajki opowiada."

Odp: Jeżeli udzielam złych odpowiedzi i otrzymam argumenty co do tego, to nie widzę najmniejszego problemu. Przyznam się do błędu i po sprawie. Natomiast nie mam zielonego pojęcia gdzie tak rozbudowaną odpowiedź jak "Dowiesz się jak ją zrobisz." umieścić?

Z pewnością użytkownik nie wie, że otrzyma odpowiedź jak stworzy takie zaplecze i bez Twojej rady nigdy by do tego nie doszedł. Kończę dyskusję, bo zwracanie uwagi jak widać nie ma sensu i dalej będzie jak jest.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Ja wolę wpis z precla "nietematycznego", który ma 200 postów niż z precla "tematycznego", który ma ich 20k

Dlaczego? Ja wolę wpis z głównej Onetu...

Prawda jest taka, że skutecznie pozycjonować można nawet z tych "słabych lokalizacji", bez żadnych piramid, bezpośrednio na domenę główną.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności