Skocz do zawartości

Disavow tools

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

2M ? to co Ty tam chcesz upchać - cały Internet ?

Plik wgrywasz TYLKO jeden. Codzienne wgrywanie nadpisuje stary plik i de facto startujesz od zera. Na link.domene nakładane jest nofollow TYLKO wtedy gdy robot tam dotrze czyli plik jest zaczytywany i czeka w kolejce aż robot wróci z informacją, że tam był.

Możesz wstawiać domeny i linki. Po wgraniu pliczku trzeba odczekać 1-2 tygodnie na wysłanie recon'a.

edit: skorzystałem z rady kilku fachofców ;) jeśli to co się dziś na zielono wydarzyło potwierdzi się na innych domenach będzie dobrze :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pytanie do osób korzystających

Pomyliłeś fora!

skorzystałem z rady kilku fachofców ;)

Coś późno, ale lepiej późno niż wcale.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

2mb to nie dużo przy URLach.

NIe umieszcza się wszystkiego jak leci tylko na pierwszy ogien analizujesz to co masz w gwt :P

@srake jak widać nie.

rotfl...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ze seomator teraz zamiast samemu pousuwac linki pusci disavowa w katalogi.

Niech puszcza :D Mam sobie oko wydłubać?

Przynajmniej jeden seoamator niedługo zniknie z rynku.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja się wybiję, kto inny straci.

Osrasz się a nie wybijesz, tyle powiem.

@seomator Się w głowę puknij jaki z ciebie jest pro specjalista. Możesz w 2mb umieścić ponad 7000 linków przyjmując iż 2 MB to 2000 000 i jeden link to 300 znaków. Jak bym miał 7000 linków niewartościowych to bym się dziwił że moja strona istnieje w G. A dokładnie 2 097 152 B. A poza tym tonący brzytwy się chwyta. Poczytaj sobie forum. blogi. dojdzie do tego że każdy będzie mieć swoje zaplecze i nie będzie nikomu udostępniał miejsca na swoim portalu. A tak poza tym jak myślisz czy oplata 20zł wystarczy na opłatę 100 domen ? A jeśli chcesz usunąć linka to napisz do tych katalogów co umieściłeś wpis nieudolnie.

Jak chodzi o netmisja i inne wp to jestem bardzo zadowolony na frazy które pozycjonują się bardzo duże portale jestem w top10 a przez 3 tyg bylem w top3-5 więc to nie wina tych katalogów tylko źle linkowałeś z innych źródeł spamując stronę z byle czego!!!

Osrasz się a nie wybijesz, tyle powiem

Stawiaj nowe powoli.

rum. blogi. dojdzie do tego że każdy będzie mieć swoje zaplecze i nie będzie nikomu udostępniał miejsca na swoim portalu. A tak poza tym jak myślisz czy oplata 20zł wystarczy na opłatę 100 domen ?

Nie wiem skąd masz te kwoty, ale to jest zapewne opłata od jednej osoby, a osób są setki więc argument z pupy.

Jak chodzi o **** i inne wp to jestem bardzo zadowolony

Towarzystwo wzajemnej adoracji ?

Czy ja gdziekolwiek napisałem, że korzystam z katalogów? Nie, prowo. Takie luźne pogawędki, ale niektórzy mają ból więc polecam comment_9chjsacmSlmCfnEFjyQSh5GCytROhMij.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności