Skocz do zawartości

Disavow tools

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać amatorzy nie wiedzą i maści używają :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przeca nic nie pisze :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wrzucaj więcej takiej muzy, poleciała na fb do znajomych i już mam w autku:)

mówisz o tym na G+

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dave no to ma problem :-P analizujemy domeny z gwt w pierwszej kolejności

akiś skrypt napisać co by duplikaty z tej samej domeny usuwał

Odpalasz scrapeboxa, wklejasz wszystko co masz w GWT, nastepnie korzystasz z trim to root => remove duplicate => alive checker => pr checker, zaznaczasz wszystko co ma pr=0 lub N/A => wklejasz do wordpada => patrzysz czy nie ma na tej liście stron, które znasz lub których domeny wyglądają na wartościowe => używasz funkcji zamień https:// na domain: i zapisujesz plik z nazwą swojej domEny bez polskich znaków, wklejasz do disavow i gra muzyka, 10 minut roboty

Natomiast to co ma pr>1 analizujesz na spokojnie później dokładając syfy do swojej listy, którą przesłałeś ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

To narzędzie w rękach niedoświadczonego lub niedouczonego użytkownika jest jak zapałki z rękach dziecka w stodole. Sami sobie nawzajem robicie krzywdę.

Efekt będzie taki: powstaną (zresztą już są) pozamykane grupy precli/katalogów, więc osoby, które nie stać na postawienie zaplecza nie będą miały skąd linkować. Ktoś z piewców tego narzędzia, zastanawiał się jaki może być długookresowy cel wprowadzenia takiego narzędzia przez wyszukiwarkę? Tylko proszę nie pisać naiwnie, że ma to na celu wspomóc uzyskiwanie najwłaściwszych wyników, bo za duzi już na to jesteście. :faja:

Możesz wstawiać domeny i linki.

Trzeba tez linki?Nie wystarczy domeny?

edit: skorzystałem z rady kilku fachofców ;) jeśli to co się dziś na zielono wydarzyło potwierdzi się na innych domenach będzie dobrze :)

No,jak tacy mają rezultaty,to taki początkujący ludz jak ja też powinien spróbować:) - pojechałem na początek 300domen z GWT

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności