Skocz do zawartości

Warszawa pod wodą

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

zgred Ty lepiej chodź do chinola na stare bielany:)

które miejsce ? bo pracuję niedaleko ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Stolyca... Duże miasta jakoś sobie poradzą. Przejechałem dziś z Wrocławia do Strzelina- wody tyle, że na polach można upawiać ryż. Powódź jak zwykle da się we znaki głównie maluczkim.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

nie mam pamięci do nicków versus dane oficjalne - musisz Mnie oświecić in-direct :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To że inwestycje idą za jej kadencji to też zaczęło się przed ...

Bez żartów proszę na tak poważny temat! Poprzednik miał tylko dwa udane przedsięwzięcia - Muzeum Powstania i weekendowe nadlewki asfaltem, reszta to był spadek po poprzedniku. No może stadion Legii, ale IMHO to była i jest porażka za prawie pół miliarda - jawna dotacja dla TVNu :(

I jak mówię - ten kto przybedzie PO nich najpierw zacznie sprzątać, potem ustawiać swoich a potem .... wiele rzeczy moge opowiedzieć przy piwie ale nie mogę napisać otwarcie ... zapraszam na piweczko :)

Co Hania odziedziczyła po poprzedniku? Projekt stadionu Legii i rozpieprzone projekty mostów?

Następca Hanki będzie kończył i spijał śmietankę plus będzie mieć trochę roboty z obsługą zadłużenia, reszta to samograj i poprawa nastrojów na ulicy po zrobieniu metra oraz istotnej części obwodnicy :)

Napisz więcej, bo na każdej dzielnicy są jaja jak berety ale Hania wszystkiego nie może ogarnąć i nie ogarnie bo to tylko personalna z europejskiego banku z nienajwiększymi umiejętnościami, ale jednak rozkręciła interes, poprzednik to typowa wiocha spod Gdańska była mimo, że rzekomo wychowany w Warszawie...

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

zgred Ty lepiej chodź do chinola na stare bielany:)

które miejsce ? bo pracuję niedaleko ?

He, he. Tak się składa, że ja też. :)

Wracając do Hanki.

Jest szansa, że wyłoży się na śmieciach. Zobaczymy. Tematem jestem zainteresowany bardzo, mimo wszystko popieram Hankę

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Winna jest władza, to jej w zakresie jest przeprowadzenie melioracji, u nas wójt już lata po ludziach i stara się głupio tłumaczyć, dekadę temu to więźniowe u nas rowy czyścili a teraz pozarastane (no ale ci żyją jak w raju, wiem bo odwiedziałem kolegę w środku pół otwartym w Gorzowie, dosłownie lux!!! boisko do kosza, telewizor, internet, lekarz, na wyciągnięcie ręki), prace interwencyjne powinny być, dla tych wszystkich co mają mandaty

U mnie pompa 8 dzień chodzi, rewelacja za 300 zł kto ma problem to polecam ;)

288f2ca68841990d31e2ddb7e3330c7d.jpg

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Wracając do Hanki.

Jest szansa, że wyłoży się na śmieciach. Zobaczymy. Tematem jestem zainteresowany bardzo, mimo wszystko popieram Hankę

Niestety już się wyłożyła na tych śmieciach, zresztą z pół Polski leży na nich :(

Tak debilnie wprowadzanej ustawy to historia jeszcze nie widziała, a sama ustawa też dziurawa i pełna bzdur :(

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

mimo wszystko popieram Hankę

Mostowiak ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A któż to jest?

Podobno bożyszcze tłumów ale osobiście nie znam :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podobno bożyszcze tłumów

To moja żona powinna znać... ;) Nie chcę zadawać jej pytania na ten temat, ponieważ pewnie zarzuci mnie bezwartościowymi odpowiedziami. :palacz:

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności