Skocz do zawartości

Filtr - pytania

potas119

Rekomendowane odpowiedzi

1.Czy jeżeli na jednym koncie google mam powiązane wszystkie strony blogspotowe + wordpressowe w

-narzedzia dla webmasterów

-google analitycs

-przelogowuje sie co chwile na inne, wiec z tego samego ip

To jak dostane filtr na jedna strone, to jest prawdopodobienstwo, ze inne dostana za powiazanie ?

2. Dostałem filtr na kilka stron po update pingwina (duplicate content - a przynajmniej tak mi sie wydaje). Na każdej miałem po 500+ wpisów. Moge oczywiscie kupic nowa domene, ale czy jest mozliwosc ponownego wykorzystania tych wpisow ? Tzn, czy google banuje zawsze po update pingwina, czy na biezaco? Jezeli po update, to przeciez moge zalozyc nowa domene i tam wszystko wgrac? Czyz nie tak ?

3. Czy da sie odwolac od filtra? Jezeli tak, to w jaki sposob mialo by to miejsce za duplicate content.

Jezeli tak, to w jaki sposob mialo by to miejsce za duplicate content.

W taki sam sposób będzie miało to miejsce w jaki dostało.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

I zastąpienie jej unikalną.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pewnie tak

Pingwin "nagradza" za linki a nie za treść.

To po czym wnosisz, że masz filtr?

Mam duplicate conent. Nagle odwiedziny spadly 10 krotnie po update pingwina, wiec mysle ze to filtr, bo wpisy sa nawet o kilkadziesiat stron dalej.

Chwila chwila. Po update pingwina co sie dzieje, bo juz sam nie wiem czy mam filtr, czy po prostu zaktualizowano pozycje wpisow na podstawie bl

To juz sam nie wiem czy mam filtr, czy z.nim walczyc, czy kupic nowa domene..

Dodatkowo chcialbym wiedziec, czy jak juz naprawie te posty, usune duplicate content, to czy mam zglosic strone do ponownego rozpatrzenia:

https://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=pl&answer=35843

Czy poczekac na nastepny update pandy. Jakies propozycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności