Skocz do zawartości

Wasze zarobki w AdSense

Daniel82

Rekomendowane odpowiedzi

W maju udało mi się osiągnąć rekordowe jak dla mnie zarobki w AdSense: 680 euro i zastanawiam się czy to raczej maks jaki da się osiągnąć w Polsce czy też dużo jest osób które osiąga jeszcze większe kwoty?

Osobiście wątpię, że uda mi się osiągnąć takie zarobki ponownie. Średnia z paru miesięcy to około 400-450 euro.

Dodam, że nie mam jakiś wielkich stron. Łącznie na wszystkich stronach osiągam może 50 000 uu miesięcznie.

Zastanaiw mnie czy są w Polsce osoby, które utrzymują się tylko z AdSense?

adsense.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może banika ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chyba zostałem nie do końca dobre zrozumiany.

Po prostu chciałem wiedzieć czy istnieje możliwość utrzymania się z AdSense ze stron, które nie są jakimiś wielkimi portalami.

Ale jeżeli kogoś obraża ten temat to proszę o zamknięcie go i usunięcie. Pozdrawiam.

Da się JEDNOOSOBOWO stworzyć strony POLSKOJĘZYCZNE, które wyciągną 4-cyfrowe kwoty miesięcznie w Euro i to nie z 1 ani 2 czy 3 z przodu.Z kwotą 5-cyfrową jest ciężej, jednak gdy zarabiasz te 4000 Euro bierzesz ze 2 pracowników i spokojnie jesteś w stanie utrzymać cały bajzel i powiedzmy z 4000Euro dojść do 10000E. Od tego odejmujesz koszt serwera i pracowników i jakieś 8000-8500 masz na czysto przed dochodowym. Jest to kasa za jaką jesteś całkwoicie wolnym czlowiekiem. Tzn. możesz bajzel kontrolować z każdego miejsca na świecie i wygodnie zyc w jakimkolwiek miejscu na świecie, łącznie z drogą Szwajcarią, wraz z całą rodziną.

Oczywiście przy takiej kwocie z ADSense, przy minimalnym staraniu wyciągniesz drugie tyle od innych reklamodawców i to bez uzywania bannerowej powierzchni reklamowej (artykuły sponorowane, linki, patronaty, mailingi itp itd)

Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/

Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/
Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/

Znam pare osób które utrzymują rodziny z adsensa ale nie w pl, tzn. nie działają na pl.

Prosty przykład: porównaj sobie średnią stawkę za klik dla danej branży w pl i np. uk. Nie ma porównania :D

U nas musisz mieć przykładowo 50 klików na 25zł, w uk tyle masz średnio z 5 klików.

I wcale nie jest znacznie trudniej niż w pl, tak naprawde jest podobnie - wystarczy znaleźć niszę... :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

To że teoretycznie jest to możliwe to ja wiem ale chodzi mi bardziej o realne przypadki.

Byłem ciekawy czy są na tym forum osoby które by potwierdziły że utrzymują się tylko z AdSense. Znalazłem jakieś artykuły o osobach z zagranicy które zarabiają po 100 000 $ miesięcznie ale ciekewai mnie czy jest dużo takich osób w Polsce.

minus, zus, podatek, dla żony i zostaje jakieś 40% an czysto :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Daniel - sory chłopie ale pomyśl logicznie, czy ktoś kto ma warzywniak na rogu i zarabia 200k/miesięczine powie Ci o tym? Przecież otworzysz mu drugi warzywniak obok i bedzie kosił tylko 100k.

Już Ci odpisano że tak można, tak da się i to powinno wystarczyć, jest tu na pewno nie jedna osoba która conieco ciągnie z adsensa ale nikt NORMALNY o tym nie napisze(a już na pewno nie publicznie :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

chodzi mi bardziej o realne przypadki

Byłem ciekawy czy są na tym forum

z zagranicy które zarabiają po 100 000 $ miesięcznie ale ciekewai mnie czy jest dużo takich osób w Polsce

Na tym forum? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności