Skocz do zawartości

Ile postów dziennie

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wszystko zależy od rodzaju przekazywanych informacji

na profilach większych portali wrzucają po kilkanaście, nawet więcej odnośników do newsów i fanów im przez to nie ubywa a wręcz odwrotnie - no i ruch na stronie docelowej zdecydowanie rośnie

trzeba obrać odpowiednią ilość na branżę w której siedzimy :)

Na początku lepiej jest wrzucać mniej postów, ale za to naprawdę fajne. Potem to już (jak masz trochę widzów) możesz wrzucać po cztery posty na godzinę a ludzie i tak wszystko lajkną i skomentują :) Wszystko jest uzależnione od tematyki. Napisz mi na PW adres swojego fanpage to Ci doradzę.

Kocham Polskę

Mi osobiście przeszkadza więcej niż 3-4 posty w ciągu dnia z jednego FP (nie mam w ulubionych żadnych serwisów informacyjnych). Więcej to dla mnie czysty spam (nawet w przypadku fanpage'a ulubionego serialu, na punkcie którego mam świra ;-), który mi zaśmieca tablicę i w takich przypadkach ukrywam wyświetlanie informacji z takich FP.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Nie możemy zawalać ludzi postami, bo im w końcu nie będzie się chciało na bieżąco śledzić nowości

według mnie 2-3 posty dziennie - oczywiście sensowne i na temat, albo blisko tematu, wszystko też zależy od tematyki , ale ważne by nie wrzucać informacji zbyt często i zbyt rzadko.

zakładam multikonta o "reklamuje" usługi prohost

( link bez refów więc nie jest to nadgorliwy uczestnik sytemu partnerskiego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności