Skocz do zawartości

SWL typu Statlink

simon186

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od wielu lat korzystam ze Statlinka i jak dotąd bardzo dobrze sprawdza się do linkowania strony docelowej. Jakie inne systemy polecacie do linkowania tier1? Od razu zaznaczam, że nie jest to moje jedyne źródło zdobywania linków a dobre efekty zawdzięczam przemyślanemu doborowi anchorów oraz niedużej ilości linków (głównie do dopalenia)

• 3 tygodnie później...

@Dentro, na tym forum jesteś dopiero od tygodnia ale widzę że sypiesz z rękawa ciekawymi radami bez argumentów więc jako Admin największego stałego systemu w którym rozlokowanych jest 375 milinów stałych zaindeksowanych w Google linków naszych użytkoników... też sypnę sobie opiniami pochodzącymi z tego forum tylko z ostatnich 3 dni odnośnie SeoMatik.pl:

...tego do tej pory najlepszego stałego systemu....

SeoMatik był dla mnie najlepszym system nie na sprzedaż, a głównie na użycie punktów.

tak dobry system

Pozdrawiam, SeoMatik.pl :)

Cena linków w systemie*: PR0 = 0.46 zł | PR1 = 4.24 zł | PR2 = 5.37 zł | PR3 = 6.51 zł | PR4 = 7.64 zł | PR5 = 9.53 zł

* 1 link gwarantowany na stronie głównej plus średnio 131 zaindeksowanych linków bonusowych na podstronach

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Marketing lepszy niż ma Google. To może bez wycinek:

Myślę że teraz właścicele systemu przekombinowali i może to spowodować marginalizację tego do tej pory najlepszego stałego systemu.

Wygląda na to, że robicie miejsce dla nowego dużego gracza, z jednej strony fajnie bo coś się dzieje. Tak do do tej pory SeoMatik był dla mnie najlepszym system nie na sprzedaż, a głównie na użycie punktów.

Kuźwa, boli mnie że tak dobry system zostanie zepsuty przez tak głupią decyzję

W sumie te wyrwane z kontekstu fragmenty jeszcze są prawdą, ale jeśli się nie opamiętają to być może już niedługo. Jak zwykle czas pokaże.

@seomatik.pl - jak radzisz jak złapać filtra to fakt, wasz system nadaje się idealnie. A cytowanie zdań wyrwanych z kontekstu to raczej na Wiejskiej się stosuje a nie tutaj.

Nóż do powodowania własnego kalectwa też nadaje się idealnie. Czy każdy właściciel noża jest kaleką? Nie, tylko lamy. Używam seomatika (jak i reszty SWLi) i sobie bardzo (z naciskiem na bardzo) chwale.

@sting2005, zafiltrować? Wiesz, jak przyłożysz w SeoMatik.pl linków za ta sama wartość co w statlinku to na pewno zafiltrujesz - bo nie dość że linków gwarantowanych będziesz miał dziesiątki razy więcej to jeszcze z bonusowych x100. Po obecnym goldowaniu zakres przyrostu max 1-3 gwarantowanych na dobę z bonusowymi to blisko 500 zaindeksowanych linków na dobę. Jeśli dałeś więcej to pretensje masz do kogo?

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Negatywne opinie dotyczyły obawy przed utratą punktów, sprawa została wyjaśniona i jeśli chodzi o mnie nadal polecam seomata. Chyba, że pewnego dnia przy porannej kawce przeglądając maila zobaczę, że mam połowę punktów :P Jeśli chodzi o statlink to jak dla mnie za drogi w porównaniu do efektów

Co do filtra, jeśli to nie problem podeślij stronę na priv jestem ciekaw co tam nabroiłeś ;p

widze ze seomatikowi kasa się kończy i pali się grunt pod nogami. Linki gwarantowane i bonusowe z generatorów, Wikipedii i innych syfów. Z pewnością po tym nie dostanie nikt filtra. Bałbym się takimi śmieciami linkować wpisy wpisów do wpisów do katalogów :) Nie wchodzimy wam koledzy Seomatikowcy na wasze poletko bo nie jesteście dla nas żadną konkurencją, pod każdym względem. Więc miejcie też o drobinę autorefleksji i piszcie o sobie a nie o innych jacy to są gorsi od Was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności