Skocz do zawartości

Case study po konferencji w Manchasterze

Rekomendowane odpowiedzi

A co do czystego seo - jedynie bardzo dobre zapleczówki pseudo blogowe ( po to kiedyś się pytałem tutaj czy dana strona to zaplecze, aby ocenić na ile szata graficzna musi być efektywana, aby przypadkowy wciskacz spam botów mi nie klepnął bloga). Oczywiście teksty na ADV czy od niedawna na Blackress zdarza się kupić + 300 najlepszych katów, teksty i optymalka. Poza to raczej nie wychodze, ale jak pisałem, nie zajmuję się małymi stronami, miałbym z nimi problem. Przy dużych serwisach czasem kilka nowych artykułów dobrej jakości do wypozycjonowania jakiejś frazy wystarczy.

No więc właśnie, zajmujesz się tylko dużymi serwisami - a my wszyscy tylko małymi, stąd te nieporozumienia :D

Dla Ciebie czyste seo robi robotę, niestety nam to nie pomoże(bo te małe stronki pozycjonujemy normalnie a nie czysto :D).

Jak sam zauważasz, Ty do dużych serwisów dodasz pare treści i strona fruuu w topy, natomiast u nas nie ma tak pięknie, czasami nie masz gdzie wcisnąć tych treści albo wręcz klient nie pozwoli, dlatego też stosujemy inne techniki(nieczyste).

Ot wszystko wyjaśnione chyba :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trzeba dużo klnąć? Eee... To ja ku**a od dawna robie tylko pierd***ne czyste seo...

Trzeba, trzeba. Bo to jak na dobrej polskiej budowie, tylko co innego budować domy a co innego piramidy:)

"Zdichu dawaj tym X raj merem bo tego 4 poziomu do świąt nie pastawim"

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

rzuć :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a jedyne linki które prowadzą to linki użytkowników typu nofollow, nazwa domeny albo kliknij tutaj. (...), a milion userów można było osiągnąć z czego 80% to ruch z wyszukiwarek. Jak widać nie tylko linkowanie daje rezultaty

Epic :D

Pomijając fakt, że autentycznie przy dużym serwisie są tysiące naturalnych(wyjątkowo w dobrym tego słowa znaczeniu) linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności