Skocz do zawartości

WiktorT

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam 200 linków na 20 blogach na stałe.

Linki zostaną dodane między akapitami dodawanych wpisów. W 1 wpisie zostanie dodany 1 link, czyli do każdego z 20 blogów zostanie dodanych 10 wpisów i w każdym będzie Twój link (poza linkiem może być też krótki, maks do 300 znaków tekst).

UWAGA: Linki zostaną dodane do naturalnych wpisów, oferta ta nie przewiduje stworzenia wpisu z wybranymi przez Ciebie słowami kluczowymi. Codziennie zamierzam dodawać do każdego bloga przynajmniej 1 nowy wpis i to właśnie między akapitami tego wpisu znajdzie się miejsce na Twój link, czyli np. dzisiaj piszę na blogu o biznesie post pod tytułem: "Jak uniknąć płacenia składek ZUS?" to właśnie w tym artykule dodam Twój link, między akapitami artykułu.

Nie linkuję stron śmieciowych!

Wszystkie blogi jakich dotyczy ta oferta są nowe (zostały stworzone na przestrzeni kilkunastu dni). Wszystkie wpisy, które dodaję do blogów piszę własnoręcznie lub korzystam z pomocy sprawdzonych osób, dzięki czemu na blogi będą trafiać tylko ciekawe dla użytkowników wpisy (pisane ręcznie!). Oczywiście każdy blog jest na innej domenie (większość na .eu). Jeśli chodzi o inne linki wychodzące to na blogach znajduje się link w stopce do autora szablonu (blogi mają różne szablony). 6 blogów jest połączonych w pary, tzn linkują między sobą. Ponadto na blogach niema innych linków wychodzących, ale zastrzegam sobie prawo dodania takiego linku w przyszłości (nie więcej niż 1).

Na każdy wpis dodany z linkiem zostaną dodane 2 wpisy bez linków!

Po dodaniu linków przesyłam raport do podstron, na których się znajdują.

Posiadam blogi o następującej tematyce:

- 20 blogów o finansach/biznesie/pracy, itp

- 20 blogów rozrywkowych: śmieszne obrazki, śmieszne historie, ciekawostki z świata, itp

- 20 blogów o tematyce kobiecej, odchudzaniu, zdrowiu, itp

- 20 blogów o architekturze, technologiach

Ponadto jeśli Twoja strona jest dobrej jakości to mogę zamieścić linki do niej nawet jeśli nie jest powiązana tematycznie!

Cena za 200 linków na 20 blogach na stałe to tylko 200zł! (oferta ważna do końca tygodnia, maksymalnie 5 pakietów!)

Cena jest niska, ponieważ dodanie linków nie wymaga dodatkowej pracy (i tak codziennie będę dodawał nowe treści), ponadto blogi są nowe i nie posiadają jeszcze PR, na razie są słabo linkowane (do każdego blogu prowadzi kilkadziesiąt linków, mocniej linkować zamierzam dopiero za około miesiąc, oczywiście linkuję wyłącznie z dobrych miejsc typu znane fora, inne blogi oraz z zadbanego zaplecza).

Dodatkowo mogę zaoferować podlinkowanie wpisów z Twoim linkiem w dodatkowej cenie 250zł za każde 5 dobrej jakości linków prowadzących do każdego z wpisów (łącznie 1000 linków).

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu: rumiker@wp.pl

Oferta będzie wystawiana co miesiąc, oczywiście z każdym miesiącem cena będzie rosła, ponieważ wartość blogów się zwiększy. Jeśli ktoś zaproponuje dobrą stawkę to mogę dodawać jego linki na wyłączność (minimum stawka 3zł za link! + minimalna ilość linków miesięcznie: 500)

Istnieje możliwość kupna mniejszych pakietów:

5 x 20 linków (100 linków) za 110zł

2 x 20 linków (40 linków) za 50zł

1 x 20 linków (20 linków) za 30zł

1 link za 5zł

Screen przykładowego zaplecza z pokazanym miejscem na reklamę:

zap1467b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności