Skocz do zawartości

Status audytu innej firmy: FAILED

Rekomendowane odpowiedzi

WItam,

staram się uzyskać status partnera Google, zapoznałem się z warunkami: https://support.google.com/adwords/certification/answer/18572?hl=pl Każdy z nich spełniam, jednak w panelu mam komunikat "Status audytu innej firmy: FAILED" i nie mogę zostrać partnerem. Czy spotkaliście się z tym komunikatem ?

Kiedy zdawałeś egzamin? Czy Twoje konto MCK jest strasze niż 90 dni? Czy na danym koncie MCK jest osoba, która zdała egzamin? Czy na danym MCK obsługiwane budżety przekraczają 10 000 USD?

Napisałeś, że spełniasz te wymogi. Jeśli faktycznie tak jest to zadzwoń do supportu i zapytaj o tą sytuację. Spełniając np. dwa warunki (90 dni i 10 000 usd) po zdaniu egzaminu podstawowego i zaawansowanego po paru dniach otrzymujesz certyfikację.

Dodatkowo sam egzamin/egzaminy ulegają zmianie i dzisiaj w Warszawie na spotkaniu google dla agencji będzie o tym mowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności