Skocz do zawartości

Przekierowanie domeny w 1and1 na katalog w 1and1

AbuDabi

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem mam kilka domen na 1&1, mały hosting na stronę www, na którą są przekierowane 2 zewnętrzne domeny od innego rejestratora. Pomyślałem, że założę na tym hostingu w 1and1 5 katalogów i skieruje na nie domeny, aby stworzyć zapleczówkę pod SEO dla jednej strony.

No i ciężko tam w tym panelu jakoś dojść do ładu w tym 1and1, ale doszedłem, że to robi się jakoś tak w PA hostingu, oto zrzut.

di-1TTNO0TC.jpg

Niby dodałem je poprzez Zamów domenę tak się chyba też robiło zamawianie i kierowanie domen zewnętrznych na hosting w 1and1. Także te domeny w 1and1 dodałem i skierowałem na hosting tam mi się pojawiły, Skierowałem je na katalogi i co wchodzę na pocztę e-mail a tam przychodzą mi jakieś faktury. Mówię, co jest. Wpisuje adres strony, którą niby skierowałem na katalog i bryndza jest standardowy komunikat z 1and1, a status w PA hostingu jak na zrzucie stan domeny - czekaj.

Wie ktoś, o co kama w tym? Czy gdzieś popełniłem błąd może? Ale innych opcji kierowania domen tam nie odnalazłem,. Sporadycznie praktycznie używam tego hostingu, więc nie jestem oblatany gdzie, co jest, ale przewertowałem wszystkie opcje i te, którymi robiłem przekierowanie pozwalały skierować domeny na katalog na serwerze, ale stron jak nie było tak nie ma, a w dodatku mam wystawione faktury.

Co to do ch..y jest? Chyba się nie płaci za takie rzeczy tam.

Co to do ch..y jest? Chyba się nie płaci za takie rzeczy tam.

Masz bana w BOK tego hostingu! Im zadawaj takie pytania....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności