Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ten większy update zapowiedział na lipiec jak mówił w filmiku o pingwinie

edit: Matt

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Przecież to chyba jasne , że muszą przetworzyć (ocenić) zebrane adresy

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przecież to chyba jasne , że muszą przetworzyć (ocenić) zebrane adresy

Druga faza to raczej będzie to łaj seło typu advertoilas, precle, katalogi, itp. Wszystko to co przekazuje PR ;P

Tutaj (spam) bym już się nie spodziewał wielkich zmian.

Dojada wszystkich, żeby było po równo.

Także ostatecznie nawołuje do zdejmowania backlinków, zgłaszania przez te tam narzedzia, których nazwy mi się mylą.. no...

O_o

łajt seło tak nie uderzy, bo łajt seo zostało już wycięte przez pandy i pingwiny, przy spamie wymieniasz domeny, przy normalnych stronach one juz siedza w filtrach, jak nie takich to srakich, wiec co moze je jeszcze pier***nac jak im już bez roznicy? Jak jeszcze cos wprowadza to w wynikach zostana.... wiadomosci z wyborczej i nic wiecej. To jak już ktoś wyżej napisał google wie ze nie moze wyrżnąć wszystkiego bo ludzie nic nie znajda.

Zatrudnili trochę gimbusów na wakacje i cwaniakują. Ten "update" o ile tak można nazwać tropienie osób, których nie dało się wytępić updatami algo to jakiś żart i długo tak nie pociągną z prostej przyczyny. Tam pracują "normalni" ludzie 8h i na chate. Wezmą swoje i wyje*** a ludzie zamujący się bhs wykorzystają każde święto i każdy weekend i zrobią swoje. Jak bedą tak dalej cisnąć to ja przyłoże łapkę i zrobie odpowiednio duży burdel, że nawet nie bedą mieli czasu wpisać "najbardziej zaspamowanych fraz".Każdy chyba jest tego świadom, że na dziś dzień wystarczy kilka linków np na subpage onetu a on ląduje odrazu w topie i jakby ktoś zrobił psikusa i podlinkował byle gównem mocne strony na kompletnie niepowiązane frazy to by się zrobił mega syf wszędzie i jeżeli nie odpuszczą to ich czeka.

Przez noc dostałem 1000 maili spamowych typu ;-)

'LINKI'

więc faktycznie szukają gdzie popadnie ;-)

to powyższe faktycznie wygląda jakby ktoś znalazł ciekawe miejsce na linki :). No, że chyba Ty próbujesz :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Kto chce sie zalozyc, ze prawdziwy update dopiero bedzie?

morgi: niestety masz rację i tylko czekać...

Myślę, że będzie to wydarzenie roku. Pierwszy raz, od baaaardzo dawna, wiedzę tyle szych wypowiadających się w jednym temacie :D

Faktycznie, parę osób przypomniało sobie nick i hasło do PiO :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

czy mi sie wydaje czy wypełniają się luki jakie powstały po przeczyszczeniu?Tylko czym się wypełniają,to juz inna sprawa.Wystarczy zerknąć na dotkniętą czystką frazę:chwilówki bez bik.U mnie w wynikach same fora blastowe.To sie wyniki poprawiły,ze cud miód................

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Wystarczy zerknąć na dotkniętą czystką frazę:chwilówki bez bik.U mnie w wynikach same fora blastowe.To sie wyniki poprawiły,ze cud miód................

Taki stan też jest na rękę korpogoogle bo dostają "na tacy" kolejne domeny do wyrżnięcia. Logicznym jest , że będą one zgłaszane.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Taki stan też jest na rękę korpogoogle bo dostają "na tacy" kolejne domeny do wyrżnięcia. Logicznym jest , że będą one zgłaszane.

Popatrz na sprawę z punktu widzenia zwykłego człowieka-szukacza.O ile wcześniej dostawał to co chciał na stronach PP to teraz żeby się skichał to nic nie znajdzie na taklch forach...

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Popatrz na sprawę z punktu widzenia zwykłego człowieka-szukacza.O ile wcześniej dostawał to co chciał na stronach PP to teraz żeby się skichał to nic nie znajdzie na taklch forach...

Znaczy źle czy dobrze zrobili - obojętnie co odpowiesz każda z odpowiedzi będzie dowodem, że jednak się zesrali :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności