Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja się łudziłem ze rozpocznie sie wreszcie era czystek

Dopóki ich walka ze spamem będzie polegała na udupianiu stron docelowych (filtry algorytmiczne i coraz czestsze ręczne interwencje ludzi z instrukcją działania położoną na kolanach), doputy bedą brnąć w co raz wieksze bagno. No ale to ich wyszukiwarka, ich małpy, ich cyrk.

Ich obecna metoda działań, to wycinanie lasu, zamiast zabranie się za szkodniki, które ten las niszczą. A bez lasu to grzybków sobie nie nazbierają do adwordoswych koszyczków.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A bez lasu to grzybków sobie nie nazbierają do adwordoswych koszyczków.

Posadzą własny sztuczny las z własnymi grzybkami :D. Mają niemalże 100% monopol na sadzenie lasów w PL - taka jest prawda póki co należy się z tym "pogodzić".

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

oj nie mow tak morgi... na pewno ludzie teraz ta cala kase co pakowali w spam laduja w adwordsy ;) bo przeciez o to chodzi googlowi nie :P

Ano chodzi chodzi. Ludziska przejrzyjcie na oczy. Googlowi spam jest na reke! Jak by wycieli caly spam to w serpach byly by brandy. A jak by byly w serpach to po co mieli by ladowac kase w adwo? Jesli ktos robil hazardowki przez ostatnie 2-3 lata na UK to wie jak sie CPC ladnie zmienia jak spamy wyplywaja a brandy sa spychane w dol. Przeciez byle cymbal jest w stanie zauwazyc ta zaleznosc to myslicie, ze analitycy z Google tego nie widza? Prawda jest taka, ze spam jest im na reke. Wytna od czasu do czasu to to, to tamto a kasa sie kreci. Dopoki userzy nie zmadrzeja to nic sie nie zmieni. Google to korporacja nastawiona na zysk (jak kazdy biznes...). Duze korporacje maja pewien problem - osiagaja punkt szytowy zysku, ktory pozniej ciezko przebic a problem jest taki, ze od firmy wymagany jest wzrost za wszelka cene. Wtedy zaczyna sie wymyslanie glupot, ciecia, nowe prodykty itd. Widac to chocby po obecnej polityce Apple :) Jesli ktos sie blizej przyjrzy nastawieniu firmy jeszcze 2-3 lata temu a teraz to pewnie zrozumie o czym mowie.

Zatrudnili trochę gimbusów na wakacje i cwaniakują. Ten "update" o ile tak można nazwać tropienie osób, których nie dało się wytępić updatami algo to jakiś żart i długo tak nie pociągną z prostej przyczyny. Tam pracują "normalni" ludzie 8h i na chate. Wezmą swoje i wyje*** a ludzie zamujący się bhs wykorzystają każde święto i każdy weekend i zrobią swoje. Jak bedą tak dalej cisnąć to ja przyłoże łapkę i zrobie odpowiednio duży burdel, że nawet nie bedą mieli czasu wpisać "najbardziej zaspamowanych fraz".Każdy chyba jest tego świadom, że na dziś dzień wystarczy kilka linków np na subpage onetu a on ląduje odrazu w topie i jakby ktoś zrobił psikusa i podlinkował byle gównem mocne strony na kompletnie niepowiązane frazy to by się zrobił mega syf wszędzie i jeżeli nie odpuszczą to ich czeka.

No i tu trafiles w sedno :) A myslisz, ze co robimy od 2 dni? :) Najlepsze jest to, ze zaczynaja nawet spamowe profile/posty wyskakiwac w top10. Takich jaj nie bylo od daaawna. Looknijcie sobie teraz na payady loans na UK. No czystosc wynikow taka, ze glowa mala... :)

Googlowi spam jest na reke!

Wspominałem o tym wielokrotnie. Od czasu do czasu trzeba przekrecić coś do góry nogami, zeby ciagnać $ raz od tych, a raz od tamtych.

Samo w sobie google tez musi być "czyste" i umyc raczki, by nie padlo przypadkiem stwierdzenie ze wspolpracuja ze spamerami ;]

O_o

Samo w sobie google tez musi być "czyste" i umyc raczki, by nie padlo przypadkiem stwierdzenie ze wspolpracuja ze spamerami ;]

No a ja właśnie niedługo udowodnię, że czyste nie jest :D , udowodnię i opublikuję fakty które będą jasno wskazywać, że w przypadku kiedy w grę wchodzi kasa Google ma w doopie swoje własne wytyczne :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beer za jakiś czas będziesz znał wiekszość sądów w PL, a sedziowie,

a na Twój wodok: a Pan Ziółkowski, zapraszamy serdecznie na ławeczkę

albo:

o ku..a, znowu trzeba będzie udawać, że się rozumie o czym on do mnie gada

;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

W googlu pracuje za duży % upośledzonych osób. Z wytycznych i wskazówek dla webmasterów zrobili sobie prawo, które albo przestrzegasz albo cie bedą tropić i ręcznie kasować z indeksu każdego poranka.Powinni zmienić nazwę i nie nazywać tego wskazówkami tylko prawem, które należy bewzględnie przestrzegać, bo nie przestrzeganie jest karane jakby nie patrzeć odrazu śmiercią.A ten webspam team to powinni zrobić odzielną komórkę i zarejestrować jako agencje detektywistyczną.

@Zakręcony - współczesny świat dostarcza coraz mniej rozrywek na wyższym poziomie intelektualnym , więc trzeba sobie jakoś radzić :D

W googlu pracuje za duży % upośledzonych osób. Z wytycznych i wskazówek dla webmasterów zrobili sobie prawo, które albo przestrzegasz albo cie bedą tropić i ręcznie kasować z indeksu każdego poranka.Powinni zmienić nazwę i nie nazywać tego wskazówkami tylko prawem, które należy bewzględnie przestrzegać, bo nie przestrzeganie jest karane jakby nie patrzeć odrazu śmiercią.A ten webspam team to powinni zrobić odzielną komórkę i zarejestrować jako agencje detektywistyczną.

jak w kazdym monopolu, dyktuja warunki.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

na loansach w uk tak wyczyścili, że już nie ma co się pokazywać np. cash advance na top20 mamy 12 razy jakąś stronkę ze starymi ludzmi + oczywiście standardowo wcisneli jeszcze wiki teraz + 3 podstrony pozyczkodawcow bez ani jednego linka. Chyba im się ten algorytm rozdupcył i teraz ręcznie muszą wszystko układać ahaha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności