Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@radek, czy masz wyniki testów potwierdzające Twoją teorię?

Jeśli tak, to opublikuj wyniki. Sprawdzimy czy faktycznie tak jest jak piszesz.

Osobiście bardziej skłaniam się do teorii Beerbanta.

Gdyby sobie dawali radę z synonimami to ich automatyczny tłumacz byłby ideałem ...

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@SzlafRock mam ale jakoś nie czuję się w obowiązku tego publikować i tak znajdą się następni hejterzy co to zanegują. Sorry za ton ostatnich kilku wypowiedzi ale daje Wam wyniki moich testów. Można to przyjąć albo nie ale hejtowanie tego bez podania kontr argumentów nieco "denerwuje".

Panda pokazała że potrafią szukać dc. Pingwin pokazał że potrafią budować profile linków. Więc nie mają za mało mocy przerobowych na to co opisałem (bo jest to tylko rozwinięcie Pandy i Pingwia) a do tej pory to jedyny kontrargument na cały mój wywód.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Panda pokazała że potrafią szukać dc

Większych bredni na prawdę nie czytałem. I nie pisze tego pierwszy lepszy lamer...

Pingwin pokazał że potrafią budować profile linków.

Ahrefs też potrafi, do tego nie potrzeba kosmicznych Data Center

Panda jest algorytmiczna

Jest, ale nie działa ciągle. Ile razy została wypuszczona?

Widzę, że dzisiaj SEO to jedynie kilku expertów, którzy albo szkolą, albo wyciągają z pingwina i od czasu do czasu robią zamieszanie, żeby "wyciągnąć" jak największą widownię. Niestety, taka jest prawda - nie ważne jak piszą, ważne żeby pisali i żeby konto miało co najmniej kilka lat na PiO.

Niestety ale taka jest smutna polska rzeczywistość.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Powiem tak, w 95% własnie się przełamałem przez nowy update ;] Jeszcze ze 3 testy potwierdzające i więcej ani słowa w tym temacie nie napisze ;]

Czyli pisales tu w nadziei, że ktos wskaze jakies rozwiazanie, ale sam nikomu nie wskazesz? :>

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

ale sam nikomu nie wskazesz? :>

To nie jest tak, @Radek w innym temacie wskazał rozwiązanie pingwina - po roku :) Bo wg niego i tak będzie coś nowego. Może będzie, może nie, nie mówię, że nie będzie czegoś nowego, ale te teorie, które wypisuje to nawet takich testów robił nie będę bo to jest wręcz nie logiczne. Najpierw trzeba pomyśleć zanim się coś zrobi (jakiś test, bo nie mówię o pisaniu - po pijaku czasami sam piszę :) )

Jeżeli @szfab zrobi test to na pewno się nim nie podzieli. NIKT się nie podzieli swoimi testami bo to jest taka branża. Nie łudźcie się leszcze, że dostaniecie coś za darmo, bo to wszystko kosztuje. No, chyba, że coś już się zmieniło i np nie działa to zostaniecie o tym poinformowani po roku :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

z odpowiednim robakiem na haku

Karpie najlepiej się łowi na kulki proteinowe, szczupaki na żywca i woblery :P Ty lamusie wędkarski :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności