Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Powaznie beer ? To pokaz mi topy w uk/usa/ca dla replik odziezy/replik torebek / replik zegarkow (chociaz to tez odziez) - lub jakichkolwiek innych partnerek ktore sie utrzymaly. Nie ma praktycznie domen robionych na "szybko" a pozycjonowanie domeny przez rok mija sie z celem (wystarczy update po drodze i cala praca wp***u

No chyba,ze mowisz o rynku w pl - tu moim zdaniem update jeszcze nie wszedl.

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakoś nie obserwuje zawirowań w modzie / odzieży / motoryzacji / fotografii / sztuce / oświetleniu / GSM / turystyce itp itd.

bo nie konwertowały tak szybko na kasiorę.....

Nie ma praktycznie domen robionych na "szybko" a pozycjonowanie domeny przez rok mija sie z celem (wystarczy update po drodze i cala praca wp***u

to źle? TO REWELACJA !!!!!!!

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Powaznie beer ? To pokaz mi topy w uk/usa/ca dla replik odziezy/replik torebek / replik zegarkow (chociaz to tez odziez)

Pisałem o odzieży a nie o gównianych podróbkach. Bądź łaskaw czytać ze zrozumieniem :) . Poza tym używaj słów zgodnie z ich znaczeniem bo replika oznacza zupełnie inną rzecz niż gówniana podróba . gó**o zawsze będzie gównem nawet jak pokryjesz je 19 karatowym złotem ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a pozycjonowanie domeny przez rok mija sie z celem (wystarczy update po drodze i cala praca wp***u

Mam witryny w topach od 2005 roku , obserwuje inne topy gdzie widzę od kliku lat te same witryny w topach - już kiedyś dyskutowaliśmy na temat różnic w podejściu do SEO w zależności od klienta także to co piszesz odnosi sie tylko i wyłącznie to właśnie takich stron z PP z podróbkami, z viagrą z cementu czy innymi takimi :) - stąd takie różnice :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@stdenciak nie wcinaj się tam gdzie dorośli rozmawiają. Bo za chwile możesz dostać po uszach z zwykle trollowanie.

Racja w tym ze polecieli zachodnie grube PP, ale obstawiam że to tak nie bedzie jak jest teraz. Wiec na razie trzeba brać się za testy, bo każdy dnień to kasa w dól. Wątpię ze obecny stan rzeczy zostanie, bardzo wątpię.

Beer polskim rynkiem niema co mierzyć, i kasa nie ta i zaangażowanie nie to i konkurencja znikoma i to rozwiązanie na pewno w PL jeszcze nie działa bo niema takiego spustoszenia z tego co widzę

Beer polskim rynkiem niema co mierzyć, i kasa nie ta i zaangażowanie nie to i konkurencja znikoma.

Oczywista oczywistość ale sposób podejścia do tematu taki sam . Inaczej się robi "firmówki" inaczej PP

Beer - w usa/uk ? Czy w Pl.

Bez urazy ale w Pl tez mam witryny w topie od lat 3-4 robione pelnym bhs bez zapleczy. Tyle, ze linki byly rozlozoe w 2-6 miesiecy.

Widac, ze teraz wszyscy rzucili sie na testowanie - obecnie jedyne skuteczne metody to post na stronie z trustem(serwisy ogloszeniowe i tym podobne) i wbijanie tego do topu - konwersja praktycznie spada 2-3 krotnie ale oszczedzamy na domenach.

@stdenciak nie wcinaj się tam gdzie dorośli rozmawiają. Bo za chwile możesz dostać po uszach z zwykle trollowanie.

no własnie-moze teraz bede mogl cos zrobic,a nie siedziec 50 wynikow za spamerami.

Google powinno dawno sie zabrac za to co zrobilo dzis.Odebrac spamerom latwą kasę.Zatrzyma to rozwoj automatycznych softów.Jak widać wyzej nie opłaci sie spamerom rok pozycjonować.

Goole powinno maksymalnie,nawet recznie zajac sie szybko i latwo konwerujacymi frazami i polewac Roundapem nonstop.

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Beer - w usa/uk ? Czy w Pl.

w USA i w PL ale na USA są to rzeczy które dzięki specyficznej branży można powiedzieć, że same jakby się z roku na rok "robią" ;)

w podrobach, tabletkach, loansach i tak dalej, tu chodzi o to ze wyczyścili po-prostu ...

No ależ to było oczywiste od ponad dwóch lat i można było sie tego spodziewać - ja tylko zwracam uwagę, że te branże i ta specyfika tematów to nie jest całe SEO tak więc nie ma co uogólniać, że pomór padł na wszystko ...

Nie jest to żadna rewelacja bo na tych frazach topy się robi w 3-4 dni. Nie sztuka algorytmicznie wyszukiwać domenki, które mają kilkuletni przyrost bl w ciągu kilku dni. Zreszta nie od dziś wycinają je praktycznie codziennie. Gorsze jest to, że to jest zwykła złośliwość. Te frazy i tak będą robione i tak a nie uważam tego za spam. Dlaczego ? Chcę kupić sobie viagrę to jej szukam i znajduję. Jakbym szukał viagry i znalazł torebki louis vuitton to byłby spam bo znalazłbym to, czego nie szukałem :)

To co wrzucił IT to jest właśnie spam, ale też nie do końca. Widywałem jak na paydaye linkują czyjąś domenke z zhackowanym title. Jak wchodzi podmieniają content i jest szansa, że 3 dni powisi :) Ale to g. ich do tego zmusiło, bo skoro normalnie się nie da :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności