Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

@Hirican - oczywiście. Gdy idzie update to wtedy większość mocy Google przesunięta jest z indeksacji na obliczanie danych dla Pingwina. Dzieje się to dużym kosztem "wpuszczania" nowych linków i domen do indeksu. Powoduje to taki efekt jakby zamrożenia - linkowane frazy w tym czasie nie wchodzą lub wchodzą w bardzo małym stopniu. Wyniki rotują, ale w wyniku zmian Pingwina. Jak przejdzie pingwin do końca sytuacja wraca do normy i te nowe rzeczy znów zaczynają "chodzić"

Niestety, nie sprawdza się.

Ejj, diała działa :D Coś źle musiałeś robić.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chłopaki - prośba - jak już okaże się że robię szkolenia i założę wątek to będziecie mogli się wyżyć do woli :D Tu nie róbmy offtopa

ale to Ty zrobiłeś offtopa pisząc o swoich testach na polskich domenach/frazach w kontekście algorytmu, który Cię jeszcze nie dotkną...

jeśli mam być szczery to Twój offtop jest nabardziej denerwujący - powiedziałeś co miałeś powiedzieć, lud tego nie kupił więc zachowaj się jak normalny człowiek i nie przeszkadzaj w czytaniu tego tematu, jeśli masz rację to wpadniesz tu za miesiąc, dwa i powiesz "a nie mówiłem" - wtedy będziesz mega guru a teraz... :peace:

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Dokładnie. Masz może jakiś sposób, by je obudzić? Bo czasem dodanie odpowiednich linków daje efekt, ale tylko na pewien czas.

a próbowałeś przez jakiś czas po prostu nic nie robić? :)

Jasne :) czasem nicnierobienie daje fajny efekt, ale nie wiem, czy na te "uśpione" też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności