Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Polecam Radkowi i innym osobom co wierzą w magiczna moc tego desynonimizatora trocha zaczerpnąć info jak obecnie się generuje kontent bo myślicie że wszyscy spamują tekstami od copywritera za 1 zł zwykły i 3,5 "synonimizowany" ?. Rzecz jasna że takie "teksty" są do wychwycenia przez parę linijek kodu tylko co z tego jak obecny algo nie idzie w tym kierunku bo to i tak plotki.

Satelity i tak się generuje w inny sposób.

Tak na przykład działa gobonizator co unikalizuje tekst meszapem ( chyba tak to brzmi w tłumaczeniu na polski)

A content monster to jest tylko pierwszy z brzegu z wielu softów co się stosuje do realnej pracy z tekstami i to niema nic wspólnego z dodawaniem wpisów do seokatalogow publikerem.

Ja przecież nie mogę szkolić osoby szkolącej, dla tego dyskusja z kimś kto nie wie jak to się robi i sprowadza się ho hejtingu, bo jak można dyskutować kiedy osoba z którą próbujesz dyskutować nie zna nawet podstaw pracy przy generowaniu contentu ( dyskutujemy w temacie fraz mocno tłustych).

Chodzi o sposoby uzyskania contentu, nie wszytko się zamawia u hidusow ( w tym przypadku te teksty w ogolę się nie synonimizuje, przynajmniej ja). To znaczę zamawia się zazwyczaj tylko na pierwszy szereg, bo na resztę to strata kasy.

A teksty generowane przez softy podobne do tych co pokazałem wyżej są nie do wychwycenia i wcale nie jest to "sieczka". Można nie znać rosyjskiego ale na filmiku widać jak on kleje teksty z wielu scrapowanych tekstów + synonimy + około setki autorskich algo i td.

Witaj @MaxPan

dzięki za tak merytoryczny wpis!

Mamy podobny generator naszej produkcji, działa na podobnej zasadzie i - to działa! omija np. ten mój desynonimizator :D

Mój post o wykrywaniu zaplecz miał być sygnałem również dla BHS (a może głównie), że trzeba coś w budowaniu spamów zmienić bo stare dobre spamy już są wykrywane.

Wczoraj uzyskałem 100% dowód na flagowanie stron i wykrywanie DC, niestety - tego opisać nie mogę.

Pozdrawiam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Mamy podobny generator naszej produkcji,

To poco wprowadzasz ludzi w błąd?? Wystawiajac swój desynonimizator, jesli on i tak nie działa, a to na czym działa jest oczywista oczywistość.

i - to działa! omija np. ten mój desynonimizator
to jest oczywiste bo taki generator tworze teksty co mniej podobne do siebie jak 2 teksty pisane " z palca", przez ta sama copuwajterke na ten sam temat
Wczoraj uzyskałem 100% dowód na flagowanie stron i wykrywanie DC

to chyba jesteś trocha do tylu bo to się dzieje nie od wczoraj, problem DC ( a raczej reagowanie algo na DC) był poruszany nie jeden raz nawet na PIO i testów osobiście ja już zrobiłem też nie jeden, również nie mam zamiaru ich tu opisywać, ale było to nie wczoraj.

Mój post o wykrywaniu zaplecz miał być sygnałem również dla BHS

raczej to "sygnał" dla tych co nie potrafią robić zaplecze, dla dzieciaków co klepią WordPress z 10 artykułami na krzyż a pożnij dodają tam kontent sam wiesz jakimi dodawarkami :D, nie wszyscy w ogolę robią zaplecza, a twoje teoria o tym ze drupal którego spamuje jest też zapleczem jest bledną.

Radek nie ta liga.

Radek jeszcze raz Tobie napisze próbujesz jakieś swoje przemyślenia z polskiego pozycjonowania zastosować do tematu którym piszemy, ale w tym przypadku to nie jest tak jak myślisz.

Ja tu widzę,że potrzebna jest reedukacja towarzystwa - pisałem kiedyś, że SEO "dla biznesu" i SEO dla PP czy innych takich to dwie różne "zabawy" i to diametralnie różne. Przypuszczam , że algo googlasów zaczyna być podobnie "uczulony" jak skanowanie gmaila pod kątem określonych fraz i słów kluczowych.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności