Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Przydałby się jakiś system oceniania postów i sortowania/filtorwania po ilości: lajków/plusów/wykopów. Wtedy można by taki temat przeczytać w 5 minut i dużo się dowiedzieć...

Ja mam taki system filtrowania w głowie... po awatarach i jak czasem ludzie zmieniają awatary, to potrzebuję chwili, żeby się przyzwyczaić ;)

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ystem oceniania postów i sortowania/filtorwania po ilości: lajków/plusów/wykopów

To byłbym guru w pisaniu pierdółek :D , jestem za :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Żeby zakonczyć bajki o desynonimizacji.

Majestic pokazuje coś takiego: Pages crawled: 472,383,604,906 Unique URLs: 3,584,026,567,247 Date range: 07 Oct 2007 to 08 May 2013

Teraz podchwytliwe pytanie, ile trzeba wykonać porównań żeby stwierdzić, ile jest unikalnych (w sensie tresci) urli?

Pytanie pomocnicze, jak czasochlonna jest klauzula GROUP BY w sql?

Co do desynonimizacji, metoda przedstawiona przez Radka stanie w miejscu juz przy niewielkiej liczbie wrzuconych tekstow.

Dociekliwym proponuję wpisac w googla "tautologia", "big data" i podrazyc temat.

Na koniec wnioski:

O ile w obrebie jednej domeny google z pewnoscia jest w stanie stwierdzic DC, o tyle w przypadku calego internetu nie ma absolutnie zadnej opcji i tu nawet komputery kwantowe raczej nie pomoga, zeby oflagowac kazdy z urli.

Where does Copyscape get its results?

Copyscape uses Google and Yahoo! as search providers, under agreed terms. These search providers send standard search results to Copyscape, without any post-processing. Copyscape uses complex proprietary algorithms to modify these search results in order to provide a plagiarism checking service. Any charges are for Copyscape's value-added services, not for the provision of search results by the search providers.

Poza tym o ile pamiętam, to CopySpace chyba sprawdza teksty 1:1, a nie ich podobieństwo?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A czy ktoś tutaj neguje DC?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie wskoczy kazdemu, pytam nie tylko o paydaye, ale miedzy innymi o inne nisze czy to wszystko zamrozone na swieze domeny czy cos wchodzi, paydaye zapewniam Cie nie kazdemu wejda, poki co to co dalo sie zaobserwowac to same starocie wypluwa i to co przed 12.6 nie zdazylo filtra zlapac, moze nie wszystko zbadalem wiec stad moje pytanie czy ktos jakas nowa domen wprowadzil, subdomeny na chwilowkach przez chwile byly ale wypadlo

@joda spokojnie bez nerwów :)- już widzę że ktoś sobie jaja robi z albo bo pcha linkami z włamów domeny totalnie niezwiązane z tematem a google daje się zrobić w bambuko jak mały dzieciaczek. (owszem domeny mają duży trust i długo są w siec)

Google nie może się pogodzić że są branże w których będzie duża rotacja domen ;).

Spokojnie ...

T.

@joda spokojnie bez nerwów :)- już widzę że ktoś sobie jaja robi z albo bo pcha linkami z włamów domeny totalnie niezwiązane z tematem a google daje się zrobić w bambuko jak mały dzieciaczek. (owszem domeny mają duży trust i długo są w siec)

Google nie może się pogodzić że są branże w których będzie duża rotacja domen ;).

Spokojnie ...

T.

pozniej na te domeny robia cloacking i pokazuje aff tak samo jak robia na lekach czy kasynach. ja tu nigdzie jaj nie widze. czasami sie uda z cloackingiem, czasami nie. niedawno byla wielka afera z loansami i hackowanymi stronami i firmami ktore skupuja leady od tych afilatow, ale przeciez wszyscy z pio o tym wiedza, bo tu kazdy robi pejdeje

pozycjonowanie - interwencja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności