Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mysle ze to wszystko zmieni sie wkrótce na korzyść tego co było, bo po uderzeniu trafiło w bardzo wiele stron ktore nie byly spamowane a jedyne co teraz kwitnie w topach to hacki. No i wlasnie sprawdzalem caly czas dziala depozycjonowanie (tylko senuke wystarczy i duzy pr domen) wiec w ramach oczekiwania na lepsze czasy mozna testowac zbijanie konkurencji z topow, dziala w pl i com na 100%. Jesli taki stan sie utrzyma to google sam sie wykonczy a bing to zapewne wykorzysta. https://twitter.com/...255304825319425

Multi-Week Update, czyli to co z pejdejami na inne branże, czy będą dobijać tych z pejdejów, itp do 04.07.... a od 05.07 Panda?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

generalnie wszystko bedzie rotowac poki co wiec do polowy lipca mozna gdybac, nie dobija pejdejow bo pejdeje wchodza caly czas,tego nie da sie dobic :), ja sam mam w pl kilka stron z przed 12.6 ktore o dziwo sie utrzymaly w top 3 (tylko spam) a cala reszta to firmowe strony, to algo nie dziala sprawnie poki co, odnosze wrazenie ze to uderzylo w miejscowki gdzie gsa spamuje, trzeba nowych miejsc szukac i bedzie ok

No i wlasnie sprawdzalem caly czas dziala depozycjonowanie (tylko senuke wystarczy i duzy pr domen) wiec w ramach oczekiwania na lepsze czasy mozna testowac zbijanie konkurencji z topow, dziala w pl i com na 100%.

Musisz być naprawdę dumny z tego pomysłu.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

dumny nie dumny, skoro w jedna stronę nie działa to sprawdzam wszystkie mozliwosci, to sie nazywa fachowo kreatywnosc, nie duma

Analogia jak ... nie stać mnie na dom taki jak sąsiad to pójdę i mu roz....dolę go. Kreatywność, masz trochę wypaczoną wizję świata ...

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

@farcrytabor3 wiesz generalizujesz, stac mnie na dom co ma niejeden sasiad, albo na dwa domy :), ale wracajac do tematu chyba rozmawiamy o algorytmie i jego niestabilnosci a nie o wizjach swiata ? z calym szacunkiem do upodoban bo kazdy ma swoje, moze masz jakies swoje przemyslenia ? cos nowego zauwazyles? chcesz sie czyms podzielic? to napisz z checia przeczytam

skoro tak lubisz kreatywność i różne takie to wybij najpierw SWOJĄ stronę na wysokie pozycje a potem testuj jak jej "zaszkodzić".

No i takiej opcji bawisz się swoimi zabawkami, więc możesz je łamać, skakać po nich czy rzucać o ścianę ile wlezie ;)

W moim pojęciu tak powinny wyglądać tzw. "testy", no ale może się nie znam ;)

Joda

Nam chodzi o to że tak czy inaczej robisz komuś koło xxxx / depozycjonujac/ zamiast zająć się czymś bardziej kreatywnym - wybij się spośród pokemonów i "oświeć" nas tym o czym wiedzą już dawno dzieci Neo

Sorki Gazy - ubiegłeś mnie :)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności