Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz, prawda jest jak d..a , kazdy swoja ma , twoje zdanie przeciw mojemu i tyle :), dlaczego mam sie wybic posrod pokemonow skoro do nich nie naleze, poza tym po co mam CI podac recepte, chyba masz swoj mozg i potrafisz sie nim poslugiwac? sory ale ta dyskusja schodzi na psy, albo na gangam style

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Multi-Week Update, czyli to co z pejdejami na inne branże, czy będą dobijać tych z pejdejów, itp do 04.07.... a od 05.07 Panda?

Tak tak niech dobijają inne branże... tak jak ktos juz pisal ze juz jest wiele porządnych stron wyciętych! A oni jeszcze... i jeszcze i jeszcze i zostana same podstrony gazety.pl. Juz musieli odpuscic troche pandy bo sie okazalo widac ze za duzo zeżarła hehe takze spookojnie, ktos w tych wynikach musi byc.

@farcrytabor3 wiesz generalizujesz, stac mnie na dom co ma niejeden sasiad, albo na dwa domy :),

nie rozumiesz analogi.

ale wracajac do tematu chyba rozmawiamy o algorytmie i jego niestabilnosci a nie o wizjach swiata ?

algorytm ma dane i na nich pracuje, nie ważne czy ty to zrobisz czy właściciel strony czy ktoś inny

A depozycjonowanie jest nie etyczne i tyle, poprostu przyznajesz się że jesteś słaby w seo, nie potrafisz dogonić konkurencji !!!

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Tomek, teraz to można jedynie przygotować się na Pandę lub odpalić nową domenę z 302, bo na ten update co leci, to już na późno, ewentualnie można wyłączyć stronę na 10 dni i odpalić ją ponownie po 05. lipca ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

tak będą czyścić, aż wyłapią wszystkie miejscówki i cytując klasyka: "nie zostanie nic" ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności