Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

A co to za problem zatrudnic 20 pakistanców za 150-200 $ miesiecznie - efekt bede mial ten sam tylko wieksze koszty i mniejsza skalowalnosc.

Problem bo to lenie są - próbowałem. Lepiej Hindusów ale oni się cenią :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Raczej nie chcę mieć słoniów od sąsiada na moim polu bo zadeptują mi krowy

Zawsze możesz wyhodować swoje krowy tak aby wzięły słonie na rogi :)

a nie pomyslałeś że mam ekologiczne gospodarstwo? ja nie stosuje nawozów sztucznych :)

sorry-idę na zajęcia

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Ręczne SEO się skończyło na przełomie 2003/2004 i ile dobrze pamiętam. Teraz robić coś ręcznie to tak jakby ręcznie szyć ubrania podczas gdy fabryki robią to lepiej i szybciej. Czy się da ? Oczywiście, że się da ale ile czasu i $ to pochłonie...

a nie pomyslałeś że mam ekologiczne gospodarstwo? ja nie stosuje nawozów sztucznych

To zarobisz na ekologii pierdyliardy euro i wykupisz słonie sąsiada razem z nim, jego żoną, dziećmi, teściową i całą rodziną, zrobisz z nich parobków i będziesz sie pastwił nad nimi psychicznie każąc pracować w białych ubrankach i kapeluszach :D

EOT bo sprawy schodzą na tory filozoficzne :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Powiedzcie mi tylko jedno - w jakim celu te frazy się tak przesiewa ?

Pingwin / panda sranda - oczywiste - tniemy randomem, kupią AdWord$y.

Paydaye / viagry itp - po co ? Kasy z tego nie mają a przecież tylko o to im chodzi. Może po to, żeby się ci z niższej ligi nie uczyli bo będą rozrabiać na "zwykłe" frazy ? W sumie to ma sense bo zhackowanego linka algo nie odróżni a nawet ma większą wartość. Zrobią srande 5.1 a tu za kilka dni wszyscy wrócili, kasy z AdWord$ nie będzie.

podczas gdy fabryki robią to lepiej

To mi wytłumacz dlaczego za ręcznie szyte półbuty musiałem zapłacić 3 tys i mam je już ładnych klika lat a te za 300 rozpadły mi się po dwóch sezonach , że nie wspomnę o odciskach i otarciach w tych drugich ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Paydaye / viagry itp - po co ? Kasy z tego nie mają

Właśnie, że chodzi o kasę (ale nie bezpośrednio) - chodzi o pijar wokół tego jak oni to walczą ze "złem" ... Typowe odwrócenie uwagi od pozycji monopolisty :)

Bo ręcznie szyte buty to przeżytek taki sam jak jak to, że wytrzymały 3 lata :) Robione automatycznie są tańsze, szybciej się rozlecą i w kolejnym sezonie ludzie kupią kolejną parę. Gospodarka się kręci :) Szycie butów na kilka lat to trochę samobójstwo bo klient zagląda raz na kilka lat :)

Co do prestiżu - większość ludzi nie ma pojęcia co się na tych frazach dzieje.

Ręczne seo się nei skończyło :P ma się bardzo dobrze :) tylko efekty są nieco później ale trwalsze :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Bo ręcznie szyte buty to przeżytek taki sam jak jak to, że wytrzymały 3 lata

Zwróciłem uwagę na rzecz jakiej nie dostrzegłeś to właśnie na zachodzie najcenniejsze są "ręczne robótki" tam "moda" dopiero wkracza do PL ;). Tak samo jak największy potencjał tkwi w żarciu ekologicznym też jakby to powiedzieć uprawianym "ręcznie" :)

szybciej się rozlecą i w kolejnym sezonie ludzie kupią kolejną parę

Na takie rzeczy niestety mnie nie stać , jestem za biedny :)

efekt bede mial ten sam tylko wieksze koszty i mniejsza skalowalnosc.

o to chodzi-podniesc koszty takiego spamu,zeby przestala sie dzialanosc oplacac.

Odciac latwe i szybkie pienadze z seo!

Jak kto woli. Ja tam lubie szybkie i łatwe pieniądze, ale jeśli ktoś chce pracować na to samo rok to jego sprawa. Myślisz, że jak wytną cały spam to Twoje strony wskoczą na to miejsce? Serio myślisz, że ludzie którzy siedzą w tym temacie kilka lat nie wymyślą prędzej czy później sposobu na łatwy i szybki zarobek? Twoja frustracja wynika tylko i wyłącznie z tego, że sam nie potrafisz zarobić na SEO szybkich pieniędzy bo nie zmówisz mi, że gdybyś potrafił to byś tego nie robił

Pzdr.

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności