Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najwyraźniej zupełnie niesłusznie zakładasz, że rankujesz tylko Ty. Być może po prostu inni wciąż są lepsi. Jedyna różnica może tkwić w tym, że walcząc o frazy "mocno spamowane" masz tylko kilka okazji w roku żeby udowodnić, że jest inaczej ;)

Ale oczywiście to tylko niczym niepoparte teorie ;)

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

• 3 miesiące temu...

Wszystkie wątki pozamykane, jakiegoś zwierza znowu wypuścili, Mozcast pokazuje 83 stopnie, algooroo 3,1, rank ranger 74

co prawda u mnie póki co na zielono, ale spać nie mogę :(

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

ostatnio frazy mocno spamowe w pl ostro w gore

Jak to ostatnio? Z tego co pamiętam od razu po rejestracji, czyli prawie rok temu, pisałeś, że same spamy w topach, że nie możesz się od nich odgonić, że Twój biały kapelusz nawet minimetr nie może się przez nie przebić, bo przykrywa go czarna maź wszechobecnych blastów. Z tego co pamiętam wróżyłeś im rychłą śmierć wychwalając poczynania wielkiego guru z Mountain View, że w końcu się za nich wezmą, że je dojadą, że Ty jako przykładny ustawiacz serpów zrobisz to dobrymi i wypasionymi linkami, że Twoje spamy będą lepsze, bo białe.

No i popatrz, minął rok i nic się nie zmieniło - dalej siedzisz w czarnej (a może białej?) :dupa:

Jeżeli przez rok czasu niczego się nie nauczyłeś to już w niej zostaniesz a ustawianie serpów zostaw tym, którzy się na tym znają.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wszystkie wątki pozamykane, jakiegoś zwierza znowu wypuścili,

Należy się do tego przyzwyczaić tak będzie często. Normalka, dzień jak codzień. Raz zysk, raz strata.

ale spać nie mogę

Otwórz okno, przewietrz mieszkanie lub zrób 20 km truchtem.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności