Skocz do zawartości

Google Update: Frazy Mocno Spamowane

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Free access to the Agent Blackhat RankRanger account which tracks over 35 blackhat sites

The agentblackhat.com Rank Ranger account

To login simply click here to go to Rank Ranger

Click “Login” on the right.

Click the “Team Member” tab.

Enter the details:

Account Login Name: agentblackhat

Member User Name: agentblackhat.com

Current Password: Wj3qyw0A

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A dopiero pisalem że G. sie cofnął o 5 lat wstecz i dalej sie cofa - jeszcze trochę i samą optymalizacją + starą domeną będziemy robić topy :D

Łatwą kasę natomiast można zrobić WSZĘDZIE nie tylko w SEO, wystarczy myśleć :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

jak nowy algorytm jest zasobożerny

IMHO chodzi bardziej o ilość zatrudnionych w GSQT bo algorytmem w tym wypadku było wzajemne się podpierd**** + "SEO lobotomia" i złoto przeciwko orzechom, że ci którzy najwięcej napierdzielali linkami i teraz najwięcej jęczą to sami cichcem na konkurencje "uprzejmie donosili" :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To mogą byc otwarte testy lub pokazówka dla spamerów żeby zatrzęśli portkami na to co ich czeka. Google nie ma z nich żadnego pożytku, jedynie co to im dostępne zasoby uszczuplają. Może wprowadzaja stopniową optymalizację wyszukiwarki poczawszy od usunięcia zwielokrotnionych wyników.

Ależ już się rzucają nawet rzucali wcześniej :) , wyraźnie piszę o dwóch różnych metodach SEO i należy to rozgraniczyć i z całą pewnością nie będzie możliwości zastosowania jednej metody w drugie "branży" i na odwrót. Brandów czy marek nikt nie zrobi metodami viagrowskimi ani vagry nikt nie zrobi metodami brandowymi ;) z chyba oczywistych powodów .

No i tu sie mylisz. Blackowcy sa w stanie zrobic topy w kazdej branzy. Wyjasnijmy tylko jedna rzecz: budowanie brandu i linkow dla konkretnego klienta a robienie pozycji to dwie rozne sprawy a nie dwa rozne podejscia do tematu. Jesli mowimy o samych pozycjach - pokaz mi branze w ktorej nie zrobie topow spamem? Za to ja Ci moge pokazac cale stado branz ktorych white szanse masz ale kosztuje w cholere kasy, nie ma zadnych gwarancji ze bedzie w stanie konkurowac ze spamem a nawet jak bedzie gdzies wysoko to taki Misza, Grisza i Anton dowala linkami i wymienia domenki codziennie. Brandu na to nie stac. Brandu nie stac na ryzyko, firmy robiacej SEO dla wiekszego brandu tym bardziej. Ale to nie wynika z tego, ze BH sobie nie poradzi tylko z tego, ze dla klienta liczy sie stabilnosc a nie szybki (i przewaznie ograniczony czasowo) zysk. Dla takiego IT ( :P ) czy chocby mnie - wali mnie to jak dlugo moja strona pozyje jesli jestem ww stanie byc w topie caly czas. Czy potrzeba do tego jednej domeny czy 200 - bez znaczenia o ile jest kasa do zrobienia. Czy da sie to osiagnac white? Da... ale kosztuje duuuuuzo wiecej pracy, czasu i kasy a poniewaz ilosc domen jest duzo mniejsza (czyli przewaznie sztuk jeden) to ryzyko jest olbrzymie. Tak jak ktos przed chwila napisal - biadola Ci co by chcieli a nie wiedza jak i tyle. Spam (linki, nie mowie o mailingach) nie jest niezgodny z prawem. Jest niezgodny z wytycznymi wyszukiwarki ktora moze uzyc dostepnych jej srodkow do walki - czylli obnizania pozycji/ de-indexacji itd. Suma sumarum kazdy chce zarabiac kase ale nie kazdy wie jak.

Bo ręcznie szyte buty to przeżytek taki sam jak jak to, że wytrzymały 3 lata

Zwróciłem uwagę na rzecz jakiej nie dostrzegłeś to właśnie na zachodzie najcenniejsze są "ręczne robótki" tam "moda" dopiero wkracza do PL ;). Tak samo jak największy potencjał tkwi w żarciu ekologicznym też jakby to powiedzieć uprawianym "ręcznie" :)

szybciej się rozlecą i w kolejnym sezonie ludzie kupią kolejną parę

Na takie rzeczy niestety mnie nie stać , jestem za biedny :)

Nie szalal bym tak z tymi recznymi wyrobami i ekologicznymi bzdurami. Rynek jest przesycony, ludziska nie maja pomyslow co robic i teraz zataczaja kolko. Promuja za duza kase to od czego sie jakis czas temu odchodzilo. Tak jak meble z drewna byly wczesny gierek, powojenne smieci, dno i wodorosty a teraz sa klasa antyki i super drogie graty dla snobow. Nie wiem czy ktos zauwazyl mode na oblesne ramki na obrazki? Wygladaja jak zrobione z polamanego krzesla, starej framugi i cholera wie czego jeszcze... Drogie to jak diabli. Czemu? Bo rozdmuchane. Ludzie to kupije nie dlatego, ze dobre czy ladne (litosci...) ale dlatego, ze drogie. Tak dziala ludzka psychika. Ekologiczna zywnosc pomine milczeniem... Tak czy siak porownanie nie trafione. Czy linki tworzone recznie czy rumakiem czy innym wynalazkiem, czy kupione/sponsorowane - jest to niezgodne z wytycznymi G i jako takie jest uznawane za blackhat/spam. Brandy ktore sa robione 100% white latwo policzyc... Kazdy robi cos black. No chyba ze mamy tu specow ktorzy robia prawdziwe kampanie PRowe, link bite, social (piszac social mam na mysli kampanie ktora zacheca usera do okreslonego dzialania, nie wykupienie reklamy czy pozakladanie masy kont i nasranie linkow/lajkow/sharow i innych pustych cyferek) itd.

To mogą byc otwarte testy lub pokazówka dla spamerów żeby zatrzęśli portkami na to co ich czeka. Google nie ma z nich żadnego pożytku, jedynie co to im dostępne zasoby uszczuplają. Może wprowadzaja stopniową optymalizację wyszukiwarki poczawszy od usunięcia zwielokrotnionych wyników.

Jesli to sa dla kogos pokazowki to na pewno nie dla spamerow :) Spamerzy odpala nowe domeny, pospamuja, sprawdza co dziala a co nie i beda robic swoje a reszta seo specow bedzie klepac przez nastepne dwa tygodnie jakiez to wielkie implikacje mial ostatni update. Jeszcze sie nie przyzwyczailiscie? G cos wywala, robi raban jakie to super zmiany zrobili, spam wyplywa na nowo, dlugi czas ludzie biadola, G znowu cos uwala i tak toczy sie to kolo juz od dawna.

praktycznie 100% w uk i usa poszlo

Paydaye / viagry itp - po co ? Kasy z tego nie mają a przecież tylko o to im chodzi.

lenderzy placili kiedys sporo w adwords, ludzie z branzy wiedza jakie to liczby, od kilku lat tego nie robia, bo znacznie taniej wychodzi jak afilaci wrzucaja strony w topy, wiec google na tym traci i to sporo. jakby uprzykrzyc zycie na tyle by tradycyjne bhs sie nie oplacalo, to wielcy musza znowu placic za kliki

edit: i piekne jest to ze na miejscu tych paskudnych afilatow pojawily sie teraz domeny zhakowane, jakies gowna sprzed lat czy wikipedia (ps. na ch czlowiekowi co szuka kredytu informacja z wikipedia co to jest kredyt????)

edit2: w pl widze kilka ciezszych fraz nic sie nie zmienilo.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ależ już się rzucają nawet rzucali wcześniej :) , wyraźnie piszę o dwóch różnych metodach SEO i należy to rozgraniczyć i z całą pewnością nie będzie możliwości zastosowania jednej metody w drugie "branży" i na odwrót. Brandów czy marek nikt nie zrobi metodami viagrowskimi ani vagry nikt nie zrobi metodami brandowymi ;) z chyba oczywistych powodów .

No i tu sie mylisz. Blackowcy sa w stanie zrobic topy w kazdej branzy. Wyjasnijmy tylko jedna rzecz: budowanie brandu i linkow dla konkretnego klienta a robienie pozycji to dwie rozne sprawy a nie dwa rozne podejscia do tematu. Jesli mowimy o samych pozycjach - pokaz mi branze w ktorej nie zrobie topow spamem? Za to ja Ci moge pokazac cale stado branz ktorych white szanse masz ale kosztuje w cholere kasy, nie ma zadnych gwarancji ze bedzie w stanie konkurowac ze spamem a nawet jak bedzie gdzies wysoko to taki Misza, Grisza i Anton dowala linkami i wymienia domenki codziennie. Brandu na to nie stac. Brandu nie stac na ryzyko, firmy robiacej SEO dla wiekszego brandu tym bardziej. Ale to nie wynika z tego, ze BH sobie nie poradzi tylko z tego, ze dla klienta liczy sie stabilnosc a nie szybki (i przewaznie ograniczony czasowo) zysk. Dla takiego IT ( :P ) czy chocby mnie - wali mnie to jak dlugo moja strona pozyje jesli jestem ww stanie byc w topie caly czas. Czy potrzeba do tego jednej domeny czy 200 - bez znaczenia o ile jest kasa do zrobienia. Czy da sie to osiagnac white? Da... ale kosztuje duuuuuzo wiecej pracy, czasu i kasy a poniewaz ilosc domen jest duzo mniejsza (czyli przewaznie sztuk jeden) to ryzyko jest olbrzymie. Tak jak ktos przed chwila napisal - biadola Ci co by chcieli a nie wiedza jak i tyle. Spam (linki, nie mowie o mailingach) nie jest niezgodny z prawem. Jest niezgodny z wytycznymi wyszukiwarki ktora moze uzyc dostepnych jej srodkow do walki - czylli obnizania pozycji/ de-indexacji itd. Suma sumarum kazdy chce zarabiac kase ale nie kazdy wie jak.

Chyba jednak się nie mylę skoro sam potwierdzasz różnicę metod i podejścia ;)

Poza tym chodziło o pozycjonowanie brandu czy marki a nie jej budowanie .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chyba jednak się nie mylę skoro sam potwierdzasz różnicę metod i podejścia ;)

Poza tym chodziło o pozycjonowanie brandu czy marki a nie jej budowanie .

No nie do konca. Chodzilo o zdobycie pozycji.

@pandha - kope lat ;) No smietnik niesamowity. Zaczelismy juz dla jaj wbijac strony kompletnie niezwiazane z tematem. Google mombing wrocil do lask ;]

wikipedia (ps. na ch czlowiekowi co szuka kredytu informacja z wikipedia co to jest kredyt????)

edit2: w pl widze kilka ciezszych fraz nic sie nie zmienilo.

Zmieniło się, ale BHS zastąpił inny BHS robiony ciut inaczej + pare brandów typu soho czy smsbanq

edit:

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności