Skocz do zawartości

PP mBanku pytanie o prowizję

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do Was pytanie, jaki macie współczynnik konwersji na mPLAN hipoteczny, i jakie mniej więcej prowizje?

Pytam z czystej ciekawości, ponieważ miałem już kilka razy:

mPLAN hipoteczny XXXXXXXx XXXXXXXX 2013-06-11 16:45:00 1 nowa

0,60%

Ale grosza z tego nie widziałem.... Pochwalcie się raz na ile powyższych wniosków trafia się Wam prowizja i jaka?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Miałem ponad 50 złożonych wniosków i nie dostałem ani grosza. Napisałem e-mail, że nie wierzę, że z 50 wniosków ,żaden nie doszedł do skutków, dostałem odpowiedź, że niestety nie doszedł i żebym cierpliwie czekał, w końcu jakiś dojdzie do skutku.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Kiedyś prowadziłem dość spory serwis finansowy, na 2k wniosków o kredyty (różne) potrafiło nie wpaść nic, niestety jeśli korzysta się z PP to za dużo jest niewiadomych... np. wystarczy, że bank oddzwoni do klienta, bo źle wpisał e-mail i już jest po wniosku, wiele jest takich "niespodzianek”, które dyskwalifikują otrzymanie prowizji, a gdzie jest kilku pośredników po drodze to niestety bardzo łatwo stracić wniosek bo zarobki w tym sektorze są niezłe, wiec i pełno kombinatorów ;) Więcej zarabiałem na reklamie aniżeli na wnioskach a powinno być odwrotnie raczej. Kiedyś pewien developer złożył u mnie wniosek na 40 mln i wniosek w czarodziejski sposób się rozpłynął ;) Wypaliłem się, zrezygnowałem, serwis sprzedałem i żyję zdrowiej.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności