Skocz do zawartości

Statystyki ile razy został wysłany formularz kontaktu ?

Presta

Rekomendowane odpowiedzi

Orientujecie się w jaki sposób mogę sprawdzić ile razy został wysłany formularz kontaktowy z mojej strony (WordPress) .. mam na myśli prowadzenie tego typu statystyk. Posiadam wtyczkę StatPress ale ona chyba nie udostępnia tego typu informacji.

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

ja mam to jako cel w analyticsie

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Do wordpressa to polecam użycie tej wtyczki:

https://easy-contact-forms.com/

Dużo opcji, możliwości konfiguracji i można tworzyć naprawdę rozbudowane formularze. No i jest darmowa :) (jeszcze!)

Albo dobrze ustaw Analyticsa :)

Od siebię proponuję ustawienie 2 opcji.

Raz:

- śledzenie ile było kliknięć w przycisk "WYŚLIJ":

Dwa:

- śledzenie pozytywnych wysyłek zapytań.

pozwala Ci to określić użyteczność i prostotę obsługi formularza.

ja mam 2 segmenty zaawansowane które doczepiają do adresu w pasku parametry GET:

np: adres.pl/kontakt/?send

oraz adres.pl/kontakt/?thankyou (która wyświetla się po poprawnym wysłaniu zapytania)

później w Segmentach zaawansowanych można sobie fajnie śledzić i filtrować różne dane :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności