Skocz do zawartości

Moja strona musi być w TOP, a nie jest - dlaczego?

Krisuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek zasługuje na jedną "słuszną" odpowiedź:

Nigdy nic nigdzie nie musi ..... Co najwyżej może ... :D

PS

Blake aniołeczek ... Mniodzio :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgred - ciężko mi podjąć "rękawice" i zacząć polemizować, w związku z tym, że w przeciwieństwie do mnie cieszysz się autorytetem na forum i co nie napiszesz i tak będziesz miał poparcie społeczności PiO.

Wiec odpowiem tylko tak: Nie zgadzam się z tobą w równym stopniu co ty ze mną, ja tylko udzieliłem człowiekowi rad których zastosowanie diametralnie poprawiło jego pozycje w wynikach wyszukiwania, więc niech fakty powiedzą same za siebie, nie mam zamiaru się sprzeczać.

A ty Krisuuu po prostu dodaj rzetelny opis swojej strony z synoniami do grupy publicznej netmisja (jak zwał tak zwał :) ) i twoja strona będzie dużo wyżej.

Miłego dnia :)

Auto do ślubu - Oferta wynajmu samochodu ślubnego wraz z kierowcą, Bielsko-Biała.

...w związku z tym, że w przeciwieństwie do mnie cieszysz się autorytetem na forum i co nie napiszesz i tak będziesz miał poparcie społeczności PiO....

Nie przesadzaj, jego tu nikt nie lubi, a na mieście jak go zobaczą, to dwa szybkie i gleba...

Chyba już mi nigdy nie zaakceptuje strony... ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

cieszysz się autorytetem na forum i co nie napiszesz i tak będziesz miał poparcie społeczności PiO.

Zapewne znasz stare ludowe przysłowie, "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Lub jakoś tak.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zgred - ciężko mi podjąć "rękawice" i zacząć polemizować, w związku z tym, że w przeciwieństwie do mnie cieszysz się autorytetem na forum i co nie napiszesz i tak będziesz miał poparcie społeczności PiO.

Ja i autorytet to tak jakby Maxowi powiedzieć, ze nie umie pić wódki :P jak stwierdził zakrecony - poparcie przemija wraz ze słuchaniem płyt chodnikowym :P

Teraz pojadę "białym" - zgodnie z wytycznymi tak nie wolno robić title i tyle,

Zaś zgodnie z sumieniem - ależ oczywiscie, że wolno - tylko potem prosze nie płakac, żeś upchał nie to co trzeba i nie tam gdzie trzeba. Oczywiście zgadzam się, że takie upchanie słów kluczowych w title pomaga, baaaa - nawet pomaga bardzo !! Tylko że to ma krótkie nóżki...

cieszysz się autorytetem na forum i co nie napiszesz i tak będziesz miał poparcie społeczności PiO.

Zapewne znasz stare ludowe przysłowie, "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Lub jakoś tak.

Amen !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak w kościele

Spoko - jestem niedoszłym xiencem więc wyspowiadać nie moge :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A ty Krisuuu po prostu dodaj rzetelny opis swojej strony z synoniami do grupy publicznej netmisja (jak zwał tak zwał :) ) i twoja strona będzie dużo wyżej.

Do jakiej grupy ?

Co radzicie, abym począł dalej? Strona jest już na dobrej pozycji, ale co sprawi, że znajdzie się ona przykładowo w TOP5 ?

ciekawe miejsce na <title> w kodzie źródłowym, długo masz tak wstawiony <title> ?

pierwsza linia w kodzie źródłowym to nie zbyt odpowiednie miejsce

oryginalna templatka ma <title> w dobrym miejscu czyli tam gdzei na Twojej stronie jest puste <title>

dało to jakieś efekty ?

SEO i SEM - www.rwnet.pl

ciekawe miejsce na <title> w kodzie źródłowym, długo masz tak wstawiony <title> ?

pierwsza linia w kodzie źródłowym to nie zbyt odpowiednie miejsce

oryginalna templatka ma <title> w dobrym miejscu czyli tam gdzei na Twojej stronie jest puste <title>

dało to jakieś efekty ?

Zastosowałem się do tych wskazówek, na razie zobaczymy co się stanie.

Jeszcze takie pytanie, czy jeśli każda podstrona będzie wyglądała tak: Kontakt | Tworzenie sklepów bądź Galeria stron | Tworzenie sklepów

Taki układ da dużo dobrego, czy raczej zaszkodzi ?

Pewnie linkowanie było też nie powiązane tematycznie. Z forum o czymś innym link do innej tematyki wcale nie jest taki pomocny. Chyba że z tematów o podobnej treści co pozycjonowana strona.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności