Skocz do zawartości

Moja strona musi być w TOP, a nie jest - dlaczego?

Krisuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Z forum o czymś innym link do innej tematyki wcale nie jest taki pomocny

Gdzie Ty nabiłeś tyle postów? Chyba na politycznych dyskusjach, bo jeżeli chodzi o SEO to widzę, że herezje same wypisujesz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A te wpisy w katalogach podlinkowane, czy zupełnie bez mocy? Jeżeli nic z nimi nie robiłeś to może część się nawet nie zaindeksowała

Tak, wpisałem w Google TOP 50 katalogów w Polsce, z kilku różnych stron zrobiłem ogólną selekcję i dodałem wpis do niby tych najlepszych.

Skoro wybrali je pozycjonerzy, to komu mam bardziej ufać niż tym Panom?

Zastosuję się do rady użytkownika alo - dodam dla każdej podstrony treść typu: Kontakt - tworzeniesklepow.com oraz Galeria stron - tworzeniesklepow.com

Jeżeli macie jakieś swoje listy katalogów na rok 2013 to z miłą chęcią dodam link do kolejnych stron.

jesli moge Ci jeszcze doradzic to dobrze bedzie jak skopiujesz obrazki w templatce , wrzucisz je na swoj serwer i podmienisz ich adresy na te co masz na swoim serwerze, aktualnie duzo obrazkow hotlinkujesz czyli zasysasz je z innej domeny a to moze byc uznane jako nieetyczne. No i poza tym jest niebezpieczne tym bardzeij jesli chodzi o strone firmowa.

Poczytaj czym grozi hotlinkowanie (nie mam na mysli prawa) i jak sie bronic

https://pl.wikipedia.org/wiki/Hotlink

https://webhosting.pl....naszej.stronie

Dodam jeszcze ze na stronie dublowane masz desc i keye

SEO i SEM - www.rwnet.pl

właśnie z uwagi na EMD raczej nie wejdzie do topów.

Jak zawsze miło sie czyta co piszesz to tym razem ni c%@ja Zgredzie. Tak jak niżej napisał kolega wszystkie topy oblegane w Turystyce na różnej truności frazy to najczęściej EMD. Kiedyś były plusy za to, później niby było gorzej z tym a prawda jest taka a przynajmniej w Turystyce że to już norma i w topach siedzą po kilka lat właśnie takie adresy i serwisy z dziesiątkami subdomen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności