Skocz do zawartości

Artykuł tematyczny a fraza

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zrozumiałem, że aby nie dostać bana należy tworzyć stronę zapleczową poświęconą jednej tematyce i konsekwentnie pisać artykuły związane z linkami, ponieważ to wygląda naruralnie. W przeciwnym razie pewnego dnia dostaniecie takiego maila z Google Webmaster Tools:

nienaturalne linki wychodzące

Wykryliśmy w tej witrynie wzorzec sztucznych lub nienaturalnych linków. Sprzedawanie linków i uczestniczenie w systemach ich wymiany w celu manipulowania rankingiem PageRank stanowi naruszenie wskazówek Google dla webmasterów.

Z uwagi na wykrycie nienaturalnych linków w Twojej witrynie Google podjęło ręczne działania antyspamowe w odniesieniu do elementu angielski.szczecin.pl/. Google może podjąć kolejne działania w odniesieniu do Twojej witryny lub jej części.

Zalecane działanie

Jeśli stwierdzimy, że Twoja witryna nie narusza już naszych wytycznych, anulujemy ręcznie wprowadzone zmiany.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące sposobu rozwiązania tego problemu, skorzystaj z Forum pomocy dla webmasterów.

Dwa razy powtórzone podoba się ...
Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia

A co to ma wspolnego z automatycznymi filtrami? Przeciez masz wyraźnie napisane, że jest o filtr ręczny. Podziękuj konkurencji.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Hehehe

2 opcje - albo konkurencja pod... albo weszła w topy na jakąś ciekawszą frazę i też konkurencja podp...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności