Skocz do zawartości

Kill w Łodzi

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Ale tu nie chodzi o moj wiek, tylko o staz na forum. Nie wiem kto sie zjawi, ale ja pewnie tyci bede przy slawach SEO ;) Ale nie odmowie sobie przyjemnosci spotkania fajnych ludzi :)

Cos wiecej o tym spotkaniu by sie przydalo. Ja bym wolal tak ze 2 dni, bo na jeden, a w zasadzie na kilka godzin, przyjezdzac sie nie oplaca. Nocleg zawsze jakis skombinowac sie da. Ja tam wiele nie potrzebuje - kawalek podlogi zeby sie rozlozyc. Zreszta zdarzylo mi sie wlasnie tak nocowac w Lodzi tego lata.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Jesteśmy nastewieni na spotkanie typowo towarzyskie gdzie oczywiscie nie da sie ominąć tematu SEO.

102300[/snapback]

No pewnie, ze towarzyskie. Jakbysmy o SEO gadali, to bym sie musial nie odzywac ;)

To moze jakas relacja z wczorajszego spotkania. Kto byl, co pil? Co zostalo ustalone i kto ma aktualna kopie tajnych metod pozycjonowania? :)

w dniu 9.XII bądź 10.XII spotkania w większym gronie. Proponowana godzina spotkania 18:00-19:00
Właśnie wtedy :) Termin wybrany na zasadzie: kilka tygodni na przemyślenie i namówienie grupy osób, a przy okazji zachowujemy odstęp od świąt, które zbliżają się do nas wielkimi krokami.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Na 95% Bede 15 wieczorem ok 18-20 w Łodzi dam znać Jakby co:)

Oczywiście Listopada:D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Kto sie wybiera? Moze by zrobic liste w tym topicu, ktora bylaby aktualizowana? Warto byloby tez dobrac w jakies grupy operacyjne - wiadomo w kupie razniej :)

Kto sie wybiera? Moze by zrobic liste w tym topicu, ktora bylaby aktualizowana?...

W odniesieniu do -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?a...t=0#entry102636 lista taka tworzona jest w pierwszym moim poście tego topiku... Wpisywane tam są osoby, które potwwierdziły chęć spotkania... Ostateczny termin (piątek lub sobota) zostanie dostosowany do wiekszosci uczestników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności