Skocz do zawartości

Wirtualne biuro śląsk ?

THI

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zastanawiam się nad usługą wirtualnego biura dla swojej firmy.

Potrzebuję adresu jedynie w celu rejestracji go w EDG, oraz w przypadku korespondencji ważnej np. urząd, odsyłanie do mnie lub informowanie mnie o tym.

Ciekawi mnie czy ktoś korzysta tutaj z takiej usługi, czy takie wirtualne biuro ma jakieś wady ?

Jeżeli ktoś może coś polecić do ~50 zł miesięcznie za taką usługę w okolicach śląska (najlepiej częstochowa / katowice).

Dzięki i pozdrawiam.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Weź taki adres, który będzie po drodze z US. Sprawdź też czy firma mająca takie usługi ma podpisaną umowę na podnajem na dłuższy czas lub najlepiej jeśli posiada lokal na własność.

Przy tych 37 zł sprawdź dokładnie dodatkowe koszty za obsługę, bo faktycznie tanio.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności