Skocz do zawartości

Słownik Małego Pozycjonera

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Super słowniczek, mi bardzo pomógł.

Nie wiedziałem, że z www i bez www,

jest jakaś różnica.

Dzięki za pomoc, należy się pochwała.

Co do słowniczka:

Mod_write

Filtr

Zaplecze

itd,

Takie rzezcy też by sie przydały choc dla Waspewnie są to rzezczy oczywiste, początkujący mogą mieć problemy.

P.S: Sorry za post pod postem.

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

• 3 miesiące temu...

A indeksacja, cache? Jest gdzieś wytłumaczenie czy nie? (nie śmiać się bo ja akurat jestem początkujący ;) a szukam akurat odpowiedzi co ile w google jest cache(? czy coś takiego) odświeżany - a nie mając pojęcia czy dobrego słowa używam - znalezienie odpowiedzi jest trudne :tancze: )

Jeśli post nie ma sensu to go usuńcie :shout:

Do moderatorów: przepraszam, czytałem regulamin ale jak widać zbyt pobieżnie :P Pozdrawiam!

| Homepage | Systemy na których zarabiam | Ryczów |

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,

jestem całkowicie zielony w tym temacie i czasami jak czytam to forum to dołuje mnie ten bełkot i według mnie zbyt mało terminów jest wyjaśnionych na początku tematu i po drodze linki do reszty wyjaśnień słowniczka nie działają.

chciałbym by ktoś dokłądnie wyjasnił mi pojęcia:

PR - i jak się oblicza (skąd mam wiedzieć jaki PR ma moja strona) ?

Zaplecze

System linków w stopce.

pozdrawiam

Pozdrawiam,

Oprogramowanie klasy ERP, CRM, Business Intelligence, księgowe i inne do zarządzania firmą

Chyba mało wnikliwie czytałeś forum... Ale co mi tam:

PR możesz sprawdzić np. tutaj: https://www.optymalizacja.com/pagerank.php (jak nie pokazuje, to spróbuj później).

Zaplecze - zbiór (własnych) stron służących do umieszczania linków (czyli do pozycjonowania innych stron).

Są różne opinie co do definicji zaplecza.

System linków w stopce - system automatycznej wymiany linków zainstalowany w stopce (u dołu strony).

Chyba mało wnikliwie czytałeś forum... Ale co mi tam:

System linków w stopce - system automatycznej wymiany linków zainstalowany w stopce (u dołu strony).

jest to jakas aplikacja czy wmontowuje się to w kod strony w HTMLu? jak to działa w rzeczywistości od strony użytkownika? tak jakbym chciał cośtakiego zastosować na swojej stronie.

Pozdrawiam,

Oprogramowanie klasy ERP, CRM, Business Intelligence, księgowe i inne do zarządzania firmą

• 1 miesiąc temu...