Skocz do zawartości

Jak opanować sztukę pozycjonowania?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonowania na proste frazy nauczysz się czytając to forum, nad resztą musisz popracować, z czasem zaczniesz robić coraz trudniejsze, a gdy dojrzejesz jako pozycjoner ty i twoje zaplecze, to zaczniesz robić trudne frazy.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a czytał może ktoś

Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak się to robi. Wydanie III

nawet na tym forum są tacy, co ją napisali... ;)

jak napisał Max: dobra pozycja na zgłębienie podstawy.

ok. dzięki będzie to 1 książka jaka przeczytam o pozycjonowaniu. Oczywiście będę korzystał ile się da z dobrodziejstw internetu i zgłębiał tajniki pozycjonowania :-)

Panowie mam jeszcze jedno pytanie. Postawiłem bloga jakieś pół roku temu na temat pożyczek pozabankowych, bez bik.

Teraz wiem, że porwałem się z motyką na słońce, ale kupiłem trochę artykułów, zleciłem katalogowanie i preclowanie w seo-sklepie.com.pl

i chciałbym pociągnąć temat.

Pozycjonuję się na takie frazy jak:

pożyczki bez bik

pożyczki bez biku

pożyczki krótkoterminowe

szybkie pożyczki

pożyczki

i kilka innych

na razie zdobyłem trochę ponad 1600 linków, a więc bardzo nie wiele. Nie mam zaplecza, wiedzy i doświadczenia.

moje pytanie. Czy zostawić tego bloga niech sobie wisi w internecie i wrócić do niego jak zdobędę doświadczenie i może postawię jakieś małe zaplecze, czy próbować na inne frazy mniej oblegane, ale czy są jeszcze takie w branży finansowej?

mój blog - https://pozyczki-bezbiku.pl/

Może rzucicie okiem i coś doradzicie:-)

Nie mam zaplecza, wiedzy i doświadczenia.

Oj, Eryku, delikatnie mówiąc troszkę mocne frazy wybrałeś :lol:

Proponuję zostawić bloga, może sam wypełznie kiedyś w topy(kto wie ;)

Ale takich fraz(a nawet 5 członowych kredytowych) w obecnym czasie nie zrobisz bez wiedzy.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

musisz popracować nad profilem linków, bo to co masz to jest rychły filtr (jak jeszcze nie masz)

zainwestuj w zaplecze dla ludzi, stwórz forum o pożyczkach i daj ludziom mówić: jestem zadłużona, mam komornika, gdzie dostanę pińcet?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Polecam skorzystać z propozycji słów kluczowych gugle.

Branże wybrałes dośc konkurencyjną i jak sie tylko nadazy okazja to zostaniesz zepchnięty przez spam.

Zepchnięty przez spam? o co chodzi?

musisz popracować nad profilem linków, bo to co masz to jest rychły filtr (jak jeszcze nie masz)

zainwestuj w zaplecze dla ludzi, stwórz forum o pożyczkach i daj ludziom mówić: jestem zadłużona, mam komornika, gdzie dostanę pińcet?

o co chodzi z tym profilem linków? wybaczcie pytania, ale jeszcze wielu rzeczy nie kumam :-)

Inaczej, czytaj od deski do deski tu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/150179-google-robi-porzadki/

później tu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/178834-google-update-frazy-mocno-spamowane/

później tu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177716-pingwin-20/

i znajdź jeszcze watek o update panda.

Większość śledzila to na biezaco i są tam odpowiedzi na twoje pytania.

miłej lektury ;]

O_o

To się opanuje po testach a i tak nikt nie wie wszystkiego i każdy chodzi z świecą. Są na to pół środki aby nie agresywnie to robić tylko na tych pewniakach jeśli takowe są jeszcze.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Panowie mam jeszcze jedno pytanie. Postawiłem bloga jakieś pół roku temu na temat pożyczek pozabankowych, bez bik.

Teraz wiem, że porwałem się z motyką na słońce, ale kupiłem trochę artykułów, zleciłem katalogowanie i preclowanie w seo-sklepie.com.pl

i chciałbym pociągnąć temat.

Pozycjonuję się na takie frazy jak:

pożyczki bez bik

pożyczki bez biku

pożyczki krótkoterminowe

szybkie pożyczki

pożyczki

i kilka innych

na razie zdobyłem trochę ponad 1600 linków, a więc bardzo nie wiele. Nie mam zaplecza, wiedzy i doświadczenia.

moje pytanie. Czy zostawić tego bloga niech sobie wisi w internecie i wrócić do niego jak zdobędę doświadczenie i może postawię jakieś małe zaplecze, czy próbować na inne frazy mniej oblegane, ale czy są jeszcze takie w branży finansowej?

mój blog - https://pozyczki-bezbiku.pl/

Widzę rzucasz się na frazy gdzie szaleją duzi chłopcy z wielkimi armatami, a stawki za TOP-y są dużo wyższe niż twoje 1000 PLN, na tych frazach linki liczy się w milionach, zaplecza w tysiącach.

• 3 tygodnie później...

Jak tak sobie śledzę konkurencję to może warto powalczyć z dużymi chłopcami. Dzisiaj wpisuję w Google słowo pożyczki i na 1 miejscu jest strona z 0 pr i 0 linków. Jest takich stron więcej i zastanawiam się czy wciąż da się wpływać na pozycję strony pozycjonując ją skoro takie śmieci są na samej górze.

skoro takie śmieci są na samej górze

:D

z 0 pr i 0 linków

Długa droga przed Tobą...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

One mają tyle linków, że to się nie śniło najstarszym góralom :) Po prostu ich nie zobaczysz póki co w żadnym ahrefsie ani majestiku. Pewnie z czasem coś się pokaże, ale i tak nie wszystko.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności