Skocz do zawartości

Wyszukiwarka G dodaje nazwę firmy w "Title"

przemasok

Rekomendowane odpowiedzi

Title | Strona_pl

Własnie z ".pl" .zawsze się dawało ją na koniec title teraz wiele wypowiedzi widziałem że im google to zamienia, mi również

Ciekawa informacja zważywszy że przenosi ją na lewą strone tittle która jest najwążniejszą częścia jego hmm .

Chyba szykuje się grubsza zmiana w G :D i linkowanie anchorem adresu strony na stronach powiązanych tematycznie będzie chyba trzeba zwiększyć :D

Znalazłem rozwiązanie, jak nazwa firmy ma być na końcu to trzeba napisać po spacji lub przecinku - genialne prawda? :D

Wytwórnia pieczątki Toruń wysoka jakość, przystępne ceny.

Przy wyświetlaniu wyników wyszukiwania bez punktów na mapce google, nazwa firmy może być z przodu lub z tyłu jak kto woli, ale jeśli ktoś wpisuje w G "sklep z butami nike Toruń" i w liście wyszukiwania pojawia się mapka z punktami firm to należy zwrócić uwagę na to, że ucina połowę title, czyli może dość istotna informacja, która nie zostanie wyświetlona.

OOoo a jak zrobić taki telephoniczek? :hmmm:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności