Skocz do zawartości

[Wordpress] Podstrona Wyświetla Się W Indeksie Ale Opis W SERP'ach Jest Do Głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie ostatnio google zaindeksowało moją pewną podstronę ale opis tej podstrony który się wyświetla w SERP'ach jest do głównej strony, mam wtyczkę All in one SEO Pack i tam wszystko wypełnione title, description i keywords.

Może ktoś coś poradzić co jest nie tak ?

I jeszcze jedno pytanie warto dodawać do każdego dodanego tagu w podstronie unikalny opis czy do wszystkich taki sam?(chodzi tu o jedną podstronę) i czy w ogóle warto robić opisy tagów?

Dodatkowo zauważyłem, że jak wpisuję pewną frazę w google to ten opis mi się pojawia, ale kieruje on w ogóle do innego posta niż bym chciał o co tutaj chodzi? wszystko jakieś pomieszane, liczę na waszą pomoc.

Tak mam zaznaczone.

Wiem, że to jest blog i cały czas dodaje nowe posty i zgłaszam do indeksu tylko narazie nie pozycjonuje chcę uzbierać kilkanaście wpisów i dopiero zacznę bawić się w katalogowanie backlinkowanie itp, ale nie wiem czemu te wpisy nowo dodane były 1-2 dni w indeksie jak wpisałem site:mojastrona, a teraz poznikały została tylko 1 podstrona zaindeksowana i dalej się trzyma w wynikach site:mojastrona, a reszta znikła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności