Skocz do zawartości

10 dni 3000zł....

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Na fanpage [jako administrator] od jakiegoś czasu pojawia mi się informacja o możliwości reklamy fanpage- koszt 301zł dziennie. Pomijam efekty jakie taka kampania przynosi.

Idę dziś do spożywczaka- robię zakupy, chcę płacić a tu zonk- brak środków na koncie... myślę hmmm ady wypłata była. Wracam do domu loguję się na konto a tam 10 transakcji po 301zł dla facebooka....

Pewnie- chociaż się nie przyznaje- moje kochane dziecko korzystając z mojego konta klikło nieświadomie....

Pamiętajcie wylogowujcie się!

PS. Efekt- zysk 1600-1800 fanów

Dlatego staram sie nie łączyć kredytówek tam gdzie to nie jest konieczne - dodatkowo zrob sobie [jesli bank oferuje] jakeis uwierzytelnianie tego typu transakcji.

Nic tylko mieć nadzieje ze sie 'lajki' zwrócą :)

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

U mnie cały czas jest podpięta karta kredytowa i jeszcze nic bez mojej wiedzy nie ściągneło.

Może dlatego, że mam konto reklamowe dobrze skonfigurowane. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 3 tygodnie później...

Musiał Ci dzieciak kupić reklamę.

Za 3k to kupić Fan-page 150k fanów :)

Kup chętnie zobaczę jak ktoś za taką kwotę kupuje 150k realnych fanów :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności