Skocz do zawartości

Katalogi z dużą il. linków na stronie wpisu

przemasok

Rekomendowane odpowiedzi

Z doświadczenia to wiesz?

Tak. Zamiast skupić się na pozyskiwaniu nowych linków część będzie marnowała czas na wyszukiwanie i kasowanie własnych linków, to głupie jest moim zdaniem.

No to albo wiesz albo jest to głupie i tez wiesz :P - zdecyduj się :P

Poza tym mogłbyś wreszcie pisać "disavow" a nie "disallow" bo to dwie rożne rzeczy :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No to albo wiesz albo jest to głupie i tez wiesz :P - zdecyduj się :P

Uważam te narzędzie za szkodliwe dla większości stron i wycinanie linków do własnej strony może tylko jej zaszkodzić a nie pomóc moim zdaniem, Mówię to na przykładzie dwóch subiektywnych testów w których po wycięciu linków tzw. Toxic strona poleciała szybciej niż statek kosmiczny oraz na podstawie ocen kilku innych "internautów" którzy tak samo stwierdzili. Jak dla mnie mi to wystarczy i pozwól że pozostane z tą "błędną myślą" :D

Teraz będę walił linkami w konkurencje a ona zamiast linkować będzie marnowała czas na wyszukiwanie i kasowanie "toxic" linków albo kogoś zatrudni może (nowy etat w pracy dla kogoś powstanie) :)

Poza tym mogłbyś wreszcie pisać "disavow" a nie "disallow" bo to dwie rożne rzeczy

Yup słusznie :D

i nie wiem, czy się ich pozbyć, czy je tam zostawić?

Daj sobie z nimi spokój, skup się na pozyskiwaniu lepszych linków

Przy okazji trochę mnie śmieszy seoptimer.com... wywala np.:

"Optimize the number of external links"

dla strony która ma ZERO linków wychodzących.

Nie wiem co w tym śmiesznego ;) Brak linków wychodzących też może być objawem nienaturalnej sytuacji.

Seoptimer nie jest wiarygodnym narzędziem to tylko poglądowy soft. ;)

Seoptimer to nie wyrocznia. Sprawdza i pokazuje jak jest, dodatkowo sugeruje co można poprawić. Pokaż mi soft, który myśli za użytkownika i "wie lepiej" :)

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

A co myślicie o poświęceniu czasu na zmianę treści w katalogach na unikatową (mam sporo duplikowanych wpisów)? Czy warto na to poświęcać czas?

Wytwórnia pieczątki Toruń wysoka jakość, przystępne ceny.

Zmień ewentualnie opisy w tych lepszych ale to i tak dopiero na końcu w ramach walki z nudą. Już Ci tutaj wiele osób powiedziało - olej stare linki i przede wszystkim popraw profil linków przez zdobycie nowych. Nie wiem co jeszcze chcesz usłyszeć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności