Skocz do zawartości

Jakie wyniki ?

Smirnof

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Musimy przyznać, że zainteresowanie Adkontekstem, przerasta nawet nasze

oczekiwania. System rozwija się nieustannie w bardzo dynamicznym tempie.

Cały czas miesięczne tempo wzrostu przekracza 40%. Ma to swoje

odzwierciedlenie w rosnącym zainteresowaniu Reklamodawców, ale wiąże się też

ze znacznym obciążeniem systemu.

W związku z tak dynamicznym rozwijem i zgłaszanymi problemami zatrudnieni

zostali nowi pracownicy zarówno w NetSprint jak i w Wirtualnej Polsce do

pracy nad wydajnością i niezawodnością systemu oraz nad jego rozbudową

techniczną.

Mając na uwadze cały czas nasz wspólny interes, przepraszamy za tymczasowe

niedogodności, prosząc jednocześnie o odrobinę cierpliwości.

Tak jak do tej pory informacje o wszelkich problemach prosimy przesyłać na

adres adkontekst@netsprint.pl. Będziemy się starali w miarę możliwości

natychmiastowo i indywidualnie pomagać w optymalizacji działania systemu na

stronie każdego z Partnerów.

Dziękujemy równocześnie za docenienie Adkontekstu oraz wszelkie, czasami

bardzo krytyczne, uwagi.

optymalizuj.adkontekst.pl - tu znajdziecie ciekawe porady i case studies dot. Adkontekst i ContentStream

To może być wyjście. Niestety - trudno mówić o odrobinie cierpliwości gdy w grę wchodzą nierzadko setki złotych miesięcznie.

Ja też zdjąłem, bo podejrzewam, że adkontekst po prostu nie ma reklam tematycznie dostosowanych do mojej strony - te co się wyświetlają po prostu są nie do zaakceptowania - moi czytelnicy pomyślą, że jestem kopnięty oferując im bramy garażowe np.

Tak więc wciąż czekamy ;)

Ja też zdjąłem, bo podejrzewam, że adkontekst po prostu nie ma reklam tematycznie dostosowanych do mojej strony - te co się wyświetlają po prostu są nie do zaakceptowania - moi czytelnicy pomyślą, że jestem kopnięty oferując im bramy garażowe np.

I tak sie zastanawiam .... ale tak analizując Twoją wypowiedź to już mogę sobie sam odpowiedzieć czemu CTR nie jest większe niz 0.04% i tak wertując serwis spotkałem się może z 3 reklamami które były co nie co związane z profilem mojej strony a tak to medycyna , bramy, i inne pierdoły które nie są kopmletnie związane z zawartością strony.

Ja powiem jedno sprawdzający się cytat: "Jak coś jest do wszystkiego to jest do d**y"

I chyba tak z tymi reklamami wychodzi, dostajesz na stronie z komputerami reklamy; wiertarek, betoniarek ... o zgrozo a nawet militari.

Hyh i jeżeli to ma cokolwiek wspólnego z serwisem komputerowym to życze powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności