Skocz do zawartości

Strona pobierająca treści przez rss i jej wartość jako zaplecze

ebiman

Rekomendowane odpowiedzi

Co myślicie o stronach, których treść oparta jest na kanałach rss, np. pobierających aktualne wiadomości z portali informacyjnych itd? Np na allegro oferuje się coś takiego?

https://allegro.pl/12-gigantycznych-gotowych-portali-internetowych-i3310786999.html

Dwa razy powtórzone podoba się ...
Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia

ja myślę, że to gó**o warte i wycenione na tyle ile jest warte.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Edyta - wykop ma dużo oryginalnej treści, którą tworzą jego użytkownicy.

No jak to do mnie było to do "Edyty" mi dużo brakuje - raczej płeć odmienna ;)

To jak tak, to Wykop zatem tu nie podpada chociaż ma sporo znalezionych w sieci artykułów.

Dwa razy powtórzone podoba się ...
Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia

Kiedyś takie serwisy były lepsze od kopii dmoza i wiki, dzisiaj jest... odwrotnie :D

Znanczny dc(poucinany do tego) to dla obecnego algo bułka z masłem(bany).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zostawiłem sobie jeden taki pobierający z RSSów od 2011 i jakoś banana nie ma , zafiltrowany ale w indeksie się trzyma , może dlatego, że jak kiedyś stawiałem taki serwis to w notce dawałem informację, że jest wzorowany na google news :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zostawiłem sobie jeden taki pobierający z RSSów od 2011 i jakoś banana nie ma , zafiltrowany ale w indeksie się trzyma , może dlatego, że jak kiedyś stawiałem taki serwis to w notce dawałem informację, że jest wzorowany na google news :D

A ja mam pare kopii wiki i starego jeszcze dmoza, też sie trzymają po 5 lat gdzieś.

Z tym że 99% tego mi kiedyś wybanowało, został ten 1% więc wszystko jak widać zależy od skali :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Jeżeli chcesz potestować jak dostać bana na dzień dobry - to jest dobry pomysł ;)

Postawiłeś kiedyś taką stronę, że się wypowiadasz? Ja bana za takie rzeczy z marszu nigdy nie dostałem no ale co ja tam wiem.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

ostatniego klona dmoza usunąłem w zeszłym roku :) i też nie był zabanowany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności