Skocz do zawartości

Strona pobierająca treści przez rss i jej wartość jako zaplecze

ebiman

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem kilka lat taką stronkę, zasysała newsy filmowe i serialowe. Bana nie uświadczyłem, filtra chyba też nie (nie sprawdzałem pozycji, bo nie o to mi chodziło), nawet z adsense jakieś przychody były:D

Ale generalnie takie stronki tylko do nabijania site się nadają.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Co myślicie o stronach, których treść oparta jest na kanałach rss, np. pobierających aktualne wiadomości z portali informacyjnych itd? Np na allegro oferuje się coś takiego?

https://allegro.pl/12...3310786999.html

To było dobre 5 lat temu :)

Wybieram bramkę a) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

pozycjonerzy mają takie bogate słownictwo

Za mało pozycjonerów aby zrównoważyć "produkcję" gimbusów (znających 3 słowa na krzyż i kilkaset odmian "faków") przez nasze szkolnictwo :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kiedyś pisałem (i zamawiałem) teksty składające się z 10-15 zdań. Każde zdanie pisane było w 4-8 wersjach. Excel załatwiał losowanie. Najwięcej było (jest!) tekstów 12-zdaniowych po 5 wersji. Liczba kombinacji wynosi 5 do potęgi 12. To całkiem sporo, ale cholerna robota.

Teraz wystarczy dobrze synonimować te zdania jakimś synglotą i jeden taki tekst starcza "na wieki wieków". A słynna ostatnio desynonimizacja google (albo jakoś tak) wyłoży się na tym. Już to zresztą próbowałem i problem jest jeden. Niektóre mieszarki w dodawarkach klękają przy takim tekście. A to przecież nic innego jak synonimowanie zagnieżdżone, tylko tekst trochę dłuższy. Kto zna Syropa, ten wie jak takie teksty potrafią wyglądać. :)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności