Skocz do zawartości

Problem z PR

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zawsze było tak

Jak widać ostatnio nie jest tak... Poczekaj spokojnie dostaniesz swoje upragnione zero :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czy na tej stronie jest może jakaś oferta pozycjonowania? Kolejne stare konto z tak debilnymi pytaniami?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czyta, ale nie rozumie - jak moja żona HTML'a

Ale małżonka chyba nie jest "pro" w htmlu ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale małżonka chyba nie jest "pro" w htmlu ?

No nie bardzo, ma ciekawszy fach ;)

Ogólnie to nie rozumiem po co ktoś kupuje 8 letnie konto i zadaje bardzo podstawowe pytania. Nie lepiej takie pytania zadawać nowym kontem? Przecież nikt się nie nabierze na to, że masz staż i jesteś ekspertem, bo posiadasz konto od 8 lat.

Ta płaczki o PR to takie śmieszne, na grzyba Wam to. Liczy się czy strona dobra i czy jest tam coś interesującego a nie ile ma PR to nic nie daje raczej.

a może chłopak chce katalogować i do tego wymagany jest PR=0 :okularnik:

N/A w na dzień dzisiejszy jest do pierwszego update PR.

podobno ma być w najbliższych dniach, więc cierpliwości.

N/A w na dzień dzisiejszy jest do pierwszego update PR.

Nieprawda , zmienia się w zerówkę bez potrzeby czekania na update PR ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności