Skocz do zawartości

nazwisko.pl czy nazwisko.com

MariuszWaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@san a wiesz gdzie on chce kupić domenę, że mówisz o 30zł? Może bierze w promocji za darmo a po roku 150zł będzie płacił ;)

Święte słowa. Dzisiaj jest 30 złotych, a za rok już nie ma takiej "promocyjnej ceny". Aczkolwiek jakby nie patrzeć dużo atrakcyjniejsza jest strona .com niż .pl, zresztą dorzucisz treści z angielskim i już to będzie lepiej widziany. Poza tym jak to ma być portfolio to i tak najczęściej będzie to ludkom przesyłał, więc myślę, że nie ma co oszczędzać, ja tak oszczędzałem i ktoś mi podkupił moje nazwisko :(

• 3 miesiące temu...

bardzo bym chciał nazwisko.pl ale niestety kolo żąda ponad 4 tysie ... mam com.pl i na razie musi mi wystarczyć .

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tak - ale akurat inne TLD mnie nie interesują.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

osobiście mam tak:

domena: nazwisko.info.pl
e-mail: imie@nazwisko.info.pl

Dlaczego .info.pl

Ponieważ .com, .pl, .com.pl, .info - były zajęte z powodu bardzo dużej popularności mojego nazwiska. Obecnie rozszerzenie to chyba najlepsze jakie mogłem znaleźć (a było trudno).

Kiedyś miałem tak, ale zrezygnowałem na rzecz w/w domeny:

domena: imienazwisko.pl
e-mail: poczta@imienazwisko.pl

Domena jak i adres e-mail jest tworzona z myślą działania na obszar naszego kraju.

:)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności