Skocz do zawartości

nazwisko.pl czy nazwisko.com

MariuszWaw

Rekomendowane odpowiedzi

Liczy się tylko .pl

czysty prestiż :paker:

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesteśmy w Polsce, więc końcówka .pl będzie zawsze przeważała nad .com-em kolego @Przeklasa.

Nie wyobrażam sobie sytuacji by największe serwisy w Polsce zmieniały TLD na .com tylko dlatego że to prestiż na całym świecie :olaboga:

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Nie wyobrażam sobie sytuacji by największe serwisy w Polsce zmieniały TLD na .com tylko dlatego że to prestiż na całym świecie

Chyba źle mnie zrozumiałeś.... Oczywiście że nie chodzi o serwisy czy firmy tylko konkretnie o domenę nazwisko.pl dla prywantej osoby.

Już teraz rozumiem, spojrzałem na Twoją sygnaturkę :P

a tak na poważnie to nawet nazwisko w .pl bedzie lepsze niz w końcówce .com.

takie jest moje zdanie...

Ja tam mam pl. Najpierw spróbuj wykreować wizerunek i markę na polskim podwórku. Jeżeli się uda to podbijaj świat. Taka jest moja rada.

Po skończonej szkole średniej wybrałem śląsk i katowice studia na kierunku fizjoterapia. Na razie poznaje miasto, a w zasadzie miasta.

• 2 miesiące temu...

jak napisano wyżej osobiście wybrałbym .pl jeśli działam tylko w Polsce, jeśli dodatkowo po za granicami to dodatkowo .com i stronę w dwóch wersjach językowych :)

Miałeś wypadek komunikacyjny? Masz prawo do odszkodowania z OC sprawcy wypadku!

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności