Skocz do zawartości

Proszę o ocenę strony

vooom

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Strona już działa od jakiegoś czasu, ale zawsze można wiele rzeczy poprawić.

NIe jestem informatykiem, a nawet freelancerem - więc stronka jest 'amatorska'. W założeniu jest to serwis, którego wg mnie brakowało w sieci. Są zalążki giełdy stron, ale w każdej mi coś nie pasuje - o allegro już nie wspominając.

https://gieldastron.pl to strona gdzie można umieszczać ogłoszenia sprzedaży stron internetowych oraz trochę podyskutować. Miało być prosto i szybko (w sensie dodawania ogłoszeń). Zarejestrowani użytkownicy mają oferty autopublikowane, ci niezarejestrowani muszą chwilkę poczekać.

Pozdrawiam i dzięki za uwagi!

Jak dla mnie, to nie ma co tutaj oceniac.

Te ramki "fioletowe" to porazka

W sumie to nic fajnego nie ma, a właściwie jest tutaj ewidentny brak szaty graficznej

Nie wszystko musi być niebieskie i nie wszystko musi mieć bogatą szatę graficzną, powiedziałbym nawet, że chciałem postawić na minimalizm, ale może odejdę od tego... Dzięki za koment

Regulamin gdzie?

A muszą być wszędzie regulaminy? :-) Co miałby zawierać regulamin katalogu ogłoszeń (99% i tak tego nie czyta)?

Trochę poprawiłem stronę, wyrzuciłem reklamy (na razie i tak nie ma sensu ich trzymać), arty dałem na dół, bo stanowią niejako uzupełnienie strony, a nie jej domenę.

Możesz napisać na voboss@o2.pl :-)

Dzięki wielkie za pomoc :-)

Spróbuj dodać ofertę pustą. Dwa pola wymagane. Uzupełniam. Jeszcze jedno pole wymagane.

Opis jest jeszcze wymagany, łącznie 3 pola.

Dzięki za pomoc Borgis, postanowiłem, że popracuję nad szablonem. Jeśli pozwolicie to wpadnę tutaj jeszcze raz jak zmienię templatkę :-)

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...

Strona główna bardzo mi się podoba. Miły dla oka minimalizm. Popracowałbym jednak nad prezentacją poszczególnych ofert. Same tytuły oddzielone fioletową krechą nie wyglądają dobrze. Nie wiem czy nie byłoby także lepiej na stronie głównej te "ostatnie ogłoszenia" wrzucić na lewą główna kolumnę i lepiej zaprezentować.

• 1 miesiąc temu...

Strona główna bardzo mi się podoba. Miły dla oka minimalizm. Popracowałbym jednak nad prezentacją poszczególnych ofert. Same tytuły oddzielone fioletową krechą nie wyglądają dobrze. Nie wiem czy nie byłoby także lepiej na stronie głównej te "ostatnie ogłoszenia" wrzucić na lewą główna kolumnę i lepiej zaprezentować.

O, dzięki za miłe słowa! Dawno tu nie byłem i zastanawiam się czy widziałeś najświeższą wersję stronki :-).

Co do ostatnich ofert to może dać je w prawej pierwszej kolumnie? Mam 2 prawe :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności