Skocz do zawartości

Mniejszy zus z partnereu.info

wmp3

Rekomendowane odpowiedzi

Zobacz posttaurus, o 18 czerwiec 2013 - 21:45, powiedział:

Chcesz własne państwo okradać?

Źle zadane pytanie.

Powinno być:

"Nie chcesz aby więcej Państwo Ciebie okradało?"

Minimalizacja kosztów to coś powszedniego w dzisiejszych czasach (niekoniecznie akurat poprzez mniejszy zus).

Właśnie dlatego mam to co mamy. Ne płacz jak będziesz odbierał emeryturę najniższą w Europie.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chcesz własne państwo okradać?

Zabraniasz wzorowania się na naszych politykach i urzędnikach ? Konstytucja było nie było na papierze deklaruje "równość" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

obywatel jest dla państwa, a nie państwo dla obywatela,

Masz racje tylko grubo ponad 90% Polaków myśli na odwrót, bynajmniej ich działania a raczej ich brak na to wskazują.

Dlaczego mamy taki duży zus czy co tam innego, nie ważne . Mamy tak a nie inaczej bo Polacy tak chcą a potem narzekają że to za drogie , tamto złe, jak dzieci :D

Pamiętajcie o tym jeszcze że większość z branży SEO świadczy usługi dla firm, i odwrotnie freelancerzy są podwykonawcami na fv większych firm, czyli bardzo obopólna korzyść ze względu na koszta, nie musisz kogoś zatrudniać dawać mu np: 3k na ręke a płacić z "opłatami" lekko ponad 5k, a ZUS i tak pozostaje ten sam, czy zarabiasz 50k miesięcznie czy 500zł. To jest plus.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Konstytucja było nie było na papierze deklaruje "równość" ...

Ma być "równość" w biedzie ( tak jak za komuny), a nie dochodzenia do milionów.

Gdzie minister Rostowski płaci podatki ....

https://wiadomosci.wp.pl/kat,38200,title,Gdzie-minister-Rostowski-placi-podatki,wid,10992458,wiadomosc.html

masz jeszcze jakieś teksty o "okradaniu" państwa ??

:D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Weźmy przykład z zachodu którym d..upe liżemy za poklepanie pleców i te same obietnice i wprowadźmy co najmniej 50% podatek dla najbogatszych na wzór zachodu który "tak kochamy" i zmniejszmy jednoczęśnie dla najbiedniejszych.

Zresztą zus można zmniejszyć w każdej chwili o połowę w ciągu kilku miesięcy. Wystarczy pójść do polityków(czytaj twoich podwładnych) i zażądać od nich wywiązywania się z umowy którą z nami podpisali, zamiast tego ludzie wola latami narzekać a politycy się smieją ze stada i ciągną dalej koryto.

Jednego jestem pewien ze za większos cna co narzekamy jestesmy winni tylko My i My obywatele nie skorumpowani politycy czy inne darmozjady z urzedów :D

są równi i równiejsi - tego nie przeskoczysz, a Rostowski ? jest u schyłku życia, nie długo się może przekręci, ale dopier**** polakom jak tylko może, według mnie zero człowieczeństwa, myśli pajac jak tu by bardziej inwigilować polaków jak by byli największymi oszustami na świecie, to jest mądry "człowiek" ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Dla bardzo bogatych ludzi, firm i w ogóle jakis pracodawców można zmniejszać podatki ale jesli zatrudnia wielu Polaków i większość zysku inwestuje w PL

A nie taka jedna firma zatrudni kilka osób da głodowe pensje , dostanie ulgi i jeszcze jej podatki zmniejszą albo anuluja bo takie przypadki tez były, a 90% zyskuj transferuja po za PL. Paranoja a potem Polacy skrzeczą że małe zarobki a wszystko drogie. No to k...a jak na to pozwalasz to czego oczekujesz że pieniądze się z powietrza pokażą czy unia da hehe, takie cuda były tylko w komunie :D

Dla bardzo bogatych ludzi, firm i w ogóle jakis pracodawców można zmniejszać podatki ale jesli zatrudnia wielu Polaków i większość zysku inwestuje w PL

Zawsze mi się wydawał, iż to właśnie urzędnicy mają na myśli pozwalając na zagraniczne inwestycje w Polsce.

Zawsze mi się wydawał, iż to właśnie urzędnicy mają na myśli pozwalając na zagraniczne inwestycje w Polsce.

Tak urzednicy ale ich pracodawcami jesteśmy my, i skoro coś robią to znaczy że my im na to pozwalamy ,a skoro maja przyzwolenie szefa to hulaj dusza.

Inwestycje są wskazane ale na których Polska zarabia a nie sciąga marne ochłapy kosztem obniżenia jakości życia obywateli.

W Polsce jest drogo dlatego bo już nie ma nic Polskiego prawie, wysprzedaliśmy i oddalismy za grosze nasz cały kraj, juz nawet niektóre urzedy i starostwa obcy przejeli i ktoś inny niż Polacy głównie zarabia na biznesie w Polsce. Cóż za swoja skrajna głupotę Polacy teraz będą płacić wysoka cene.Zniszczylismy przyszłość w Polsce naszym dzieciom !! Kryzysu nie ma bo dopiero przed nami jest , bo to co było i jest to jest pikuś w porównaniu z tym co będzie :D

Chyba już gorzej być nie może. Ja przewiduje, iż po zakończeniu Donkokalifatu, w PL będzie tylko lepiej.

a ja myśle ze bedzie Europa plus i ta sama bajka co PO i tymi przed nimi.

Dopóki obywatele nie zajma się sprawami bezpośrednio z nimi związanymi dopóty w Polsce nic sie nie zmieni.

Wszyscy pieprza o wolności i demokracji a ich wkład kończy się na wyborze jednego z darmozjadów i liczenie że kilka osób zmieni kraj i będzie lepiej. Czyli wierzą w utopie tak jak za "komuny" tyle że za komuny miałeś pracę, lokum i głód ci nie groził . Teraz ludzie , kobiety i dzieci na naszych oczach na ulicach zdychaja z głodu i sa traktowani gorzej niż czarny niewolnik kiedyś, a większośc z nas przechodzi obok takich osób udając że ich nie widzą. Polska to taki europejski kraj trzeciego świata na skraju bankructwa i zezwierzęcenia społecznego. Ja tak to widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności