Skocz do zawartości

Czy to możliwe że zbanowana, przez edytowanie wiele artykułów ?

teofilp

Rekomendowane odpowiedzi

Moja historia pozycjonowania strony jest taka: Jednego dnia dodąłem stronę do google+ , zaindeksowałem ją przez google webmaster , zainstalowaęłm wtyczki w wordpressie (do zmian nazw strony i map stron) dodałem na jednym forum , edytowałęm artykuły na blogu i ...

Strona się pojawiła . Jak wpisywałęm mało konkurencyjne jak nie w ogóle frazy to pojawiały sie wszystkie artykuły. Dzisiaj czyli 2 dni poźniej elegancko sobie wchodzę na google i ... nie ma jej .Mało tego w ogołe nie jet zaindeksowania .

Pytania moje . Czy to możliwe że tak została zbanowana , przez edycje 7 artykułów (czyli ten ping) ?

Czy w ogołe jest zbanowana ? w webmasterze od google niby wszystko jest ok .

Co mam zrobić teraz ? zaindeksowałem ją spowrotem, ale teraz to widać tylko stronę główną w gogolach ?

Bez paniki, jeżeli arty są unikalne, to domena wróci - kwestia kilku dni ;) Najlepiej pozyskaj w międzyczasie trochę linków :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

jeżeli arty są unikalne, to domena wróci

Unikalność ma guzik do rzeczy - liczy się prawidłowo napisany tekst (nawet o doopie Maryni) - czyli dobre nasycenie frazami, słowami kluczowymi, ich odmianami itp to wszystko skorelowane z optymalizacją wewnętrznej struktury witryny daje wyniki.

Możesz mieć % duplikacji nawet na poziomie 60% a mimo wszystko strona będzie siedziała w topach.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżeli indeksujesz nowy serwis z danej branży, którego treść jest unikalna i odpowiada wielu zapytaniom w określonym przedziale czasu, algorytm wyświetla ją wyżej; lecz z biegiem czasu w wyniku braku aktualizacji strony o ciekawe i unikalne treści lub o treści, które nie odpowiadają zapytaniom, - zmniejsza się ilość linków niż w pierwszym okresie po indeksacji lub nie przybywa nowych, zmniejsza się także czas przebywania użytkownika na stronie, przez co nie wydaje się już ona atrakcyjna i leci - ten upadek uważany jest za koniec Fresh Site Bonus.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• 2 tygodnie później...

Czy to możliwe że tak została zbanowana

Nie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności