Skocz do zawartości

Czy to możliwe że zbanowana, przez edytowanie wiele artykułów ?

teofilp

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to możliwe że tak została zbanowana , przez edycje 7 artykułów (czyli ten ping) ?

nie ma opcji, nawet jak dodasz 1 k wpisów od razu to się nic nie stanie :D

Głupoty gadasz :)

Dzisiaj wszystko jest możliwe

A więc

TAK

Możliwe jest, że kosmici właśnie wylądowali na moim garażu, ale za to zaj******* mało prawdopodobne :D

Tak samo jak na trudne frazy profil z faceboka jest w top nie związany z tematem :)

ale na to już kosmita ergo nie odpowie.....

Chyba że o kosmitach opowie :)

Doktor sie myli

Dzisiaj wszystko jest możliwe

A więc

TAK

Felczer bzdury pisze :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jakiś miesiąc temu robiłem większe przedłużanie domen, i taka sobie jedna widzę ma bana. No cóż podmieniłem na nową a tą odpiąłem i olałem. Wczoraj przypadkiem patrzę a ona nagle wróciła do indeksu :) rzutem na taśmę udało jej się i jeszcze u mnie pobędzie ;)

o co mi chodzi: że tak naprawdę czasem cholera wie o co biega :D

Ciekaw jestem czy doczekam się na jakimś Polskim forum dyskusji gdzie każdy ma jakiś argument a nie dwie strony odpowiedzi typu: "tak, ja mam racje nie - ja mam racje, tak -ja mam racje, nie - ja mam racje"

Co do tematu: Wiele stron działą kilka miesięcy przed startem i dopiero potem są reklamowane i dostępne zarówno dla użytkowników i robotów - w takim przypadku nie 1k a 100k wpisów jakoś nie ma znaczenia a wręcz taka treść zawsze działa in plus. Co do bana na świeżą domenę (abstrahując do faktu czy edycja 7 wpisów może mieć wpływ bo to śmieszne) bez zaspamowania jej linkami jest to praktycznie niemożliwe więc nie wiem o co kwas. No i autor tematu ma jedną prostą stronę. Grunt, że posty lecą i będzie stopka!

Ciekaw jestem czy doczekam się na jakimś Polskim forum dyskusji gdzie każdy ma jakiś argument

No kurcze ale co tutaj argumentować, przecież to jest naturalny schemat. <SPOILER>: Świeże strony często po wejściu do indeksu wypadają po 1-2 dniach, żeby za chwilę znowu wejść :P</SPOILER>. Jak by wszyscy argumentowali takie rzeczy to by się tutaj dyskusja niemiłosiernie rozwlekła. Inna kwestia jest taka, że jak czytam niektóre wypowiedzi to się zastanawiam czy oni te bzdury wygadują żeby sobie pogadać, czy początkujących w błąd wprowadzić (bo z testów ewidentnie wychodzi co innego).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności