Skocz do zawartości

Spadek w wynikach na kilka słów kluczowych

pawcio007

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sugeruję napisać kilka zdań co robiłes przy domenie. Pewnie we wróżeniu pomogło ba informacja gdzie i jak linkowałeś. Czy nie pojawiły się nagle linki, których sam nie wrzucałeś. Takie tam dyrdymały ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tym samym odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie

G*%no prawada, jak zróżnicujesz anchory to jest cacy, nie mówie tu o topach samym publikerem chociaż i łatwe frazy można tym pocisnąć kwestia potrzeb i jego wykorzystania waląc na jeden anchor np " Gdańsk" cała bazą można polecieć chociaż teraz to już za damski c^*j możesz wyskoczyć z topa. Tak czy siak gadanie że linkując Publikerem od razu polecisz to baja, równie dobrze polecisz linkując DLA , BS'em i każdym innym automatem/półautomatem.

Wszystko jest dla ludzi, ale z głową. Spadek nie trwa długo więc nie ma co jeszcze płakać, a przyczyn może być mnóstwo więc to takie wróżenie z fusów.

Podeślij adres na PW to rzucę okiem.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Tym samym odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie

G*%no prawada, jak zróżnicujesz anchory to jest cacy, nie mówie tu o topach samym publikerem chociaż i łatwe frazy można tym pocisnąć kwestia potrzeb i jego wykorzystania waląc na jeden anchor np " Gdańsk" cała bazą można polecieć chociaż teraz to już za damski c^*j możesz wyskoczyć z topa. Tak czy siak gadanie że linkując Publikerem od razu polecisz to baja, równie dobrze polecisz linkując DLA , BS'em i każdym innym automatem/półautomatem.

Wiem o tym że gadają tu bezsensu, ale to jest po to aby zniechęcić do pozycjonowania się na własną rękę, a korzystać z usług firm które się tym zajmują. Wiem również że publiker jest ok tylko trzeba go dobrze ustawić. Domyślam się, że przesadziłem z linkowaniem bo 4 na dzień ale 2 linki pochodziły z mulikodów i 2 z publikodów. Niestety diabeł tkwi w szczegółach. Staram się być ostrożnym ale nie zawsze wychodzi

Wiem o tym że gadają tu bezsensu, ale to jest po to aby zniechęcić do pozycjonowania się na własną rękę, a korzystać z usług firm które się tym zajmują. Wiem również że publiker jest ok tylko trzeba go dobrze ustawić. Domyślam się, że przesadziłem z linkowaniem bo 4 na dzień ale 2 linki pochodziły z mulikodów i 2 z publikodów. Niestety diabeł tkwi w szczegółach. Staram się być ostrożnym ale nie zawsze wychodzi

Pawcio nie jestem żadnym autorytetem na tym forum i sam raczkuje biorąc pod uwage graczy na tym forum ale to na pewno nie dla tego że dodałeś 4linki dzinnie... nie wiem gdzie to przeczytałeś albo kto Tobie wciska taki bajer ale możesz z czystm sumieniem dać mu ryj za głupote. Spokojnie możesz dawać więcej pamiętaj o zróżnicowaniu anchorów plus anchor jako adres. I nie słuchaj bredni o 10 linkach dziennie maks... :)

Z informacji jakie dostaję od moich znajomych, wiele stron firmowych im poleciało. U mnie niestety 1 strona (waha się top1-poza top100). Ogólnie nie widzę jakichkolwiek większych zmian, aczkolwiek wiele backlinków (domen linkujących), po prostu pouciekało w ahrefs (na wszystkich stronach). W niektórych przypadkach w ciągu 1 msc nawet 50% linków z domen głównych. A spadki notowali do 22 czerwca.

Z informacji jakie dostaję od moich znajomych, wiele stron firmowych im poleciało. U mnie niestety 1 strona (waha się top1-poza top100). Ogólnie nie widzę jakichkolwiek większych zmian, aczkolwiek wiele backlinków (domen linkujących), po prostu pouciekało w ahrefs (na wszystkich stronach). W niektórych przypadkach w ciągu 1 msc nawet 50% linków z domen głównych. A spadki notowali do 22 czerwca.

Co to za fraza była, ogólna czy regionalna?

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności