Skocz do zawartości

Na jakie katalogi dodawać stronę na samym początku

Jambos

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem domene jakiś tydzień temu.

Do tego czasu zoptymalizowałem całą stronę, wszystko jest dopięte na ostatni guzik.

Niedługo zacznę publikować posty. Moje pytanie brzmi:

1.Na jakie katalogi dodawac linki? (moge prosic o liste)

2. Na poczatku ile katalogow dziennie dodawac (czy to prawda, ze max. 20 ?)

3. Nie interesuje mnie pozycjonowanie strony glownej, ona w ogole mogla by nie istniec. Chce miec jak najwiecej wejsc w posty. W takim razie katalogowac tylko posty?

4. Ile anchorow na jeden katalog ?

5. Co da więcej: 1000 backlinkow ze stron pr. 1-3 czy linkowanie z 1000 stron zapleczowych stworzonch synonimicznie jakims scrapeboxem?

5. Scrapebox nie robi( nie tworzę) stron zapleczopwych wiec nie wem o co chodzi z tym scrapeboxem. To że strona główna ma PR nie znaczę ze PR ma podstrona.

4.Ile chcesz, mit że za linkowanie jednych anchorem można dostać bana, filtra jeszcze jakiejś zarazy został już dawno skutecznie obalony

3. To że Ciebie nie interesuje nie znaczę że nie tzreba stronę główna linkować

2.Możesz dodać i do 1000 jak dasz rady w co wątpię, i tak bot googla trafi na ten link nie prędko i nie na wszystkie jednoczesnej, na niektóre w ogóle.

1.Listę sobie znajdź sam, jest to kwestia subiektywne oceny

Max zaczynasz być aniołem - pomagasz innym :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Złe liczysz GSA + VPS +CS+ proxy to ok 200 USD, używać warto jeśli będziesz umieć nieco soft "podrasować". Spamować tam gdzie dziesiątki tysięcy innych posiadaczy GSA klikających tylko start i stop nie warto, nic to nie daje w ogóle.

Tak apropo...

jest temat poświęcony GSA

nikt tego nie kataloguje bo dodaje się raz.

Raz dla jednej strony ;) Większość tutaj ma chyba wiecej niż jedną stronę.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności